O Nίκος Μεσέρδης ψάχνει τον… νέο Χαριστέα στην ακαδημία του Στρυμονικού!

O Nίκος Μεσέρδης ψάχνει τον... νέο Χαριστέα στην ακαδημία του Στρυμονικού!

Μπορεί ο Στρυμών Στρυμονικού να μη συμμετέχει φέτος για διάφορους λόγους στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Σερρών, ωστόσο έπειτα από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και με στόχο φυσικά να διατηρηθεί ζωντανή η αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο αποφασίστηκε η λειτουργία μίας ακαδημίας η οποία θα απασχολεί τους νεαρούς αθλητές, θα τους διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος και γιατί όχι να μην αναδείξει και έναν νέο Άγγελο Χαριστέα, καθώς ως γνωστόν ο άνθρωπος που χάρισε στην Ελλάδα το Euro 2004 με την χρυσή κεφαλιά στον τελικό, εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα! Υπεύθυνος για αυτό θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και προπονητής πλέον Νίκος Μεσέρδης, ο οποίος και έχει αναλάβει την ομάδα.

Μάλιστα μιλώντας στο “SSN” ο άλλοτε δυναμικός αμυντικός είπε:

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν από 1,5 περίπου μήνα να κατεβάσουμε την ακαδημία του Στρυμών Στρυμονικού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά τα οποία εκτός από όρεξη είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες. Βλέπω ότι υπάρχει βελτίωση μέρα με τη μέρα και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά το μέλλον τους ανήκει.

Η όλη προσπάθεια βασίζεται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Στρυμονικού, πρόεδρος του οποίου είναι ο Γιώργος Τεγγελίδης που εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας:

Το όλο θέμα προέκυψε από την πρώτη ομάδα την οποία δεν μπορέσαμε να την λειτουργήσουμε λόγω έλλειψης παιδιών. Έτσι είπαμε να ποντάρουμε στα νέα παιδιά του χωριού. Έχουμε την τύχη να έχουμε φέτος προπονητή το Νίκο Μεσέρδη και ελπίζουμε αυτοί οι παίκτες να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Υπάρχει ανταπόκριση, έχουμε παιδιά και από το Λιβαδοχώρι, ελπίζουμε και σε περισσότερα και όσο πάει και βελτιώνονται. Υπάρχουν 3-4 που ξεχωρίζουν, είναι η 2η μας χρονιά και ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο.

Στο “SSN” μίλησε και το μέλος του Συλλόγου και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Πανταζής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την προσπάθεια στηρίζει και ο ταμίας Χρήστος Παυλίδης:

Είπαμε να ρίξουμε φέτος το βάρος στην ακαδημία. Νέα προσπάθεια, νέα αρχή και με νέο προπονητή. Έχουμε αρκετά παιδιά ηλικίας 8-10 ετών. Κάνουμε μία προσπάθεια ούτως ώστε σε λίγα χρόνια να μπορούν να προχωρήσουν όσα τουλάχιστον μπορούν και κυρίως το σημαντικότερο είναι ότι τα παίρνουμε από τους υπολογιστές και τα φέρνουμε στο γήπεδο να αθλούνται. Αυτό θέλουμε και όσο είμαστε εμείς στον σύλλογο θα το συνεχίσουμε. Οι γονείς μας στηρίζουν και ο κόσμος του χωριού το δέχεται.

Για όσους ενδιαφερόμενους από το χωριό και την γύρω περιοχή οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 16.30, ενώ η μηνιαία συνδρομή είναι 10 ευρώ και μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6944.779.707 (Νίκος Μεσέρδης – Προπονητής).

Δείτε το ρόστερ της ακαδημίας:

Θανάσης Τεγγελίδης – 10 ετών- Τερματοφύλακας

Δημήτρης Κελλίδης – 12 ετών – Επιθετικός
Κυριάκος Τεγγελίδης – 10 ετών – Μπροστινός πλαϊνός
Γιάννης Τεγγελίδης – 9 ετών – Μπροστινός πλαϊνός
Δήμος Παρασιάδης – 8 ετών – Μέσος
Σίμος Μετεμτζής – 8 ετών – Αμυντικός
Κριστιάν Γκούρι – 9 ετών – Μέσος
Γιάννης Σαλαμπάσης – 10 ετών – Δεξί μπακ
Σωκράτης Πέτρου – 8 ετών – Επιθετικός
Μαρκελίτο Λίτσι – 9 ετών – Μέσος
Γιάννης Παυλίδης – 9 ετών – Μέσος
Αρσένης Παπαγεωργίου – 9 ετών – Αμυντικός
Αντόνιο Πέρε – 12 ετών – Μέσος
Γιώργος Αμαραντίδης – 9 ετών – Επιθετικός
Άρης Αργυράκης – 14 ετών – Αμυντικός
Γιώργος Σαλαμπάσης – 14 ετών – Μέσος

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr