IKAΡΟΙ-ΜΑΧΗΤΕΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στους Παίδες! 63-50 την ΑΕ Κομοτηνής

Οι Ίκαροι αναδείχθηκαν φετινοί πρωταθλητές στο φετινό πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καταφέρνοντας να επικρατήσουν με 63-50 επί της ΑΕ Κομοτηνής στο κατάμεστο “Χριστίνα Χριστοδούλου” στο Εύμοιρο Ξάνθης και πήραν το εισιτήριο για την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Σερρών κατάφερε μετά το τρίτο δεκάλεπτο να εξαφανίσει την ΑΕ Κομοτηνής και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μικρή με τα δυο πρώτα δεκάλεπτα να λήγουν υπέρ της ΑΕ Κομοτηνής. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ίκαροι γύρισαν το παιχνίδι. κάνοντας την έκπληξη με τη διαφορά να φτάνει στους 18 πόντους και τους Σερραίους να βρίσκονται μπροστά. Η ΑΕ Κομοτηνής δε κατάφερε να αλλάξει κάτι στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι οι Ίκαροι αναδείχθηκαν πρωταθλητές για το 2017.
Οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν το «παρών» στη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη) από τις 19 έως τις 23 Απριλίου με τη συμμετοχή των Ικάρων, του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών και των πρωταθλήτριων ομάδων της ΕΚΑΣΧ (Χαλκιδική), της ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλίας) και της ΕΚΑΣΔΥΜ (Δυτική Μακεδονία). Η ομάδα που θα καταλάβει τη πρώτη θέση θα πάρει αυτομάτως το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι (28/6‐2/7/2017).
Τα δεκάλεπτα: 13-11, 28-27, 37-55, 50-63
Ίκαροι (Αθανασίου): Σίμογλου 24, Κοπίλης 14 (4), Τσέλιος 10, Τοπάλης 8 (2), Αποστολίδης 4, Γκουτίδης 3 (1), Παπανίκος Ι., Τσιαπκώλης, Κούλικας, Μουτσίδης, Καμήλαλης, Κερέζης, Δημόπουλος, Παπανίκος Μ., Σαρρής.
πηγή:thrakisports.gr, φωτό: sportsaddict.gr
Recommended Posts

Επιστροφή στις νίκες για Α.Ε.Σ και Ηράκλεια στην 16η “στροφή” της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !
06 Φεβρουαρίου, 2023