GUESS WHO

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το www.serressport.gr, συνεχίζει δυναμικά, ως το #1 brand της αθλητικής ενημέρωσης, στο νομό Σερρών, ξεκινώντας το 2006 με την έντυπη έκδοση και φτάνοντας σε όλη την ελληνική επικράτεια με την επιτυχημένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, από το 2011. Το Serres Sport news, διανύει τον 8ο χρόνο λειτουργίας του και έχει αναδειχθεί χάρη στις επισκέψεις των Σερραίων και όχι μόνο φιλάθλων, ως το Νο1 αθλητικό site που ασχολείται, με τον Σερραϊκό Αθλητισμό.

Το ΄΄SSN΄΄ έχει στην σύνθεση του δημοσιογράφους, με επαγγελματική εμπειρία, ακαδημαϊκή μόρφωση και σπουδαίες συνεργασίες, με πανελλαδικά τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά δίκτυα. Το www.serressport.gr προσφέρει πληρέστατη και live ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στον αθλητικό κόσμο του νομού Σερρών αλλά και έξω από αυτόν, κατατάσσοντας την ιστοσελίδα μας μέσα στις 10 κορυφαίες της περιφέρειας, σε επισκεψιμότητα. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται… στο μάτι του Σερραίου φιλάθλου ανά πάσα στιγμή, με κείμενο, εικόνα, ήχο και βίντεο, μέσα από την ιστοσελίδα, τα social media και το Web Channel, που διατηρεί το media group του SSN.

Το www.serressport.gr έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά, για την ενημέρωση του φίλαθλου Σερραϊκού κοινού, καθώς και για την προβολή των εταιρειών, που το στηριζούν. Η ετήσια δυναμική ανανέωση, στην λειτουργια και την αισθητική όψη της ιστοσελίδας, αποτελεί εχέγγυο καλής συνεργασίας, όπως οι νέες κατηγορίες θεμάτων, που αφορούν την γενική ενημέρωση (Serres News), την φιλτραρισμένη καθημερινή επικαιρότητα (www.DailyTalk.gr), την διαδικτυακή τηλεόραση (SSN Channel) και την στρατηγική επικοινωνία αθλητικών γεγονότων.

Περνώντας στη νέα ψηφιακή εποχή, επιθυμία του SSN, είναι να αξιοποιήσει την διαδικτυακή υπεροχή, προς όφελος των εταιρειών, δίνοντας έτσι, προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα. Τα παραδοσιακά μέσα προβολής, είναι σημαντικά αλλά μονόδιάστατα και φθήνουν μπροστά στις απαιτήσεις της νέας γενιάς. Με τη στοχευμένη προώθηση μέσω διαδικτύου, τα οφέλη είναι πολλαπλάσια, με μοναδικό σκοπό την αύξηση των πωλήσεών της επιχείρησής και βασικό στόχο την εύρεση νέων πελατών.

E-mail| serressport@gmail.com

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αρθρογράφοι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γ. Αναγνωστόπουλος είναι από το 1989 εως και σήμερα παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών σε Ράδιο Δέλτα – Ράδιο Επιλογές στην TVS και Τήλε Επιλογές. Εκδότης του αθλητικού περιοδικού ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και SERRES SPORT NEWS.

Κωνσταντίνος Γκουντούλας

Από τον Μάρτιο του 2003 έως και το Σεπτέμβριο του 2004 εργάστηκε σε τοπικές και πανελλαδικές εφημερίδες (Ανεξάρτητος, Σερραϊκά Σπορ, Ώρα για Σπορ, Αθλητική Μ&Θ), ως ρεπόρτερ, ενώ ταυτόχρονα έκανε το πρώτο του πέρασμα από την Σερραϊκή ραδιοφωνία και τηλεόραση (Ράδιο/Τηλεόραση-Επιλογές). Εργάστηκε για 6 χρόνια (2004-06/2008-12) στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ, ως ρεπόρτερ, παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών στο αθλητικό και ενημερωτικό τμήμα και ταυτόχρονα συμμετείχε στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα του ομίλου (ΔΙΚΤΥΟ fm, Σερραϊκόν Θάρρος). Παράλληλα συνεργάστηκε με τον Alpha ΤV – Alpha Radio 9.89 (2004-06/2009-10) ως ρεπόρτερ και σπίκερ αντίστοιχα, στο πρωτάθλημα της Superleague, το κύπελλο Ελλάδας και το δελτίο ειδήσεων. Την σεζόν 2013-14, συνεργάστηκε με το TV-Serres, ενώ από το 2009 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην Cosmote TV. Ήταν συντάκτης του περιοδικού Serres Sport News από το 2008 και πλέον από το 2011 είναι ένας εκ των διαχειριστών της αθλητικής ιστοσελίδας, (www.Serressport.gr). Έχει διατελέσει ως υπεύθυνος επικοινωνίας στην ομάδα μπάσκετ, των Ικάρων Σερρών για 6 συναπτά έτη, από το 2013. Από την σεζόν 2016-17 έως σήμερα, είναι εκπαιδευτής ενηλίκων, δημοσιογραφίας στα ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ (2016-18), και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Θεσσαλονίκης.

Θοδωρής Δαλαγκόζης

Παντελής Τσαουσίδης

Γιώργος Μπαϊράμης

Βασίλης Πολίτης