Eκτός ο Ανάκογλου, εντός ο Τσαγκαλίδης για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 Betsson . Οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν την Πέμπτη 22/12(14:45)στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Α.Ε.Λ, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ανακοινώνει την αποστολή.
Αναλυτικά οι 21 παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι οι: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Μασάϊ, Σοφιανός, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Στίνα, Σαϊντ.
Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Κόντσι, ο Ανακογλου που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και οι Δημητρίου, Λιούμης, Μυστακίδης, Παπάζογλου, Καραμπερης, Οικονόμου, Νάτσος που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών.
Συντακτικη Ομαδα ''SSN''
Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr
Recommended Posts

“Φρένο” στον Λαγκάδα σε μια άσχημη επιθετική ημέρα του Πανσερραϊκού STIHL !
04 Φεβρουαρίου, 2023

Γ΄Εθνική 1ος Ομιλος 14η αγωνιστική Αποτελέσματα – Βαθμολογία
04 Φεβρουαρίου, 2023