CHE GUEVARA CLUB: Πανσερραϊκός ισχυρός αλλιώς ο αντίκτυπος στην κάλπη!

CHE GUEVARA CLUB: Πανσερραϊκός ισχυρός αλλιώς ο αντίκτυπος στην κάλπη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ – ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ομάδα μας είναι γνωστό ότι βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μια άνευ προηγουμένου κρίση διοικητική και κατά συνέπεια αγωνιστική (δε θα γινόταν φυσικά διαφορετικά σε ένα πρωτάθλημα πλήρως εμπορευματοποιημένο). Με τα γνωστά προβλήματα: συγκατοίκηση στο Δημοτικό γήπεδο, χωρίς χώρους προπόνησης (φιλοξενία στα γήπεδα των γειτονικών χωριών εκ περιτροπής), με τις γνωστές τραγικές καταστάσεις που ζήσαμε με τις τελευταίες διοικήσεις, κι η ομάδα έπιασε στασίδι στη Γ’ Εθνική. Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα έχουμε την πρόταση-αίτηση του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού(ΜΓΣ) για παραχώρηση 52 στρεμμάτων στο Αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας, μια πρόταση που όπως μας ενημέρωσε προ διμήνου το ΔΣ του ΜΓΣ, την είδαν ευνοϊκά και είναι θετικοί για την παραχώρηση, ο ΟΠΑΚΠΑ, ο Δήμαρχος, και η μείζονα και η ελάσσονα αντιπολίτευση, και στις αρχές Φλεβάρη θα ερχόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική απόφαση παραχώρησης.

Ω του θαύματος, όμως, σήμερα μέσα Μάρτη και το θέμα δεν έχει έρθει ακόμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με πρόσχημα ότι αντιτίθεται ομάδα πολιτών στην παραχώρηση. Δήμαρχος, αντιπολίτευση, ΟΠΑΚΠΑ, ενώ διέρρεαν ότι είναι θετικοί κωλυσιεργούν επικίνδυνα, με κίνδυνο η ομάδα για ακόμη μια φορά να μείνει άστεγη προπονητικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Παρατάξεις που δεν έδειξαν αντίστοιχες ευαισθησίες σε παραχωρήσεις δημοσίων χώρων σε ιδιώτες, παρατάξεις που δεν ενδιαφέρονται για την παρούσα κατάσταση του πάρκου της Ομόνοιας (ατέλειωτα σκουπίδια, αγέλες αδέσποτων, ανεπαρκής φωτισμός, παγίδες τραυματισμών στις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις), ξαφνικά εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για τον Οβά. Ζήτησαν από τα μέλη της διοίκησης του ΜΓΣ αναλυτικά και γραπτά τα πλάνα, δε μας είπαν όμως οι ίδιοι τι πλάνα έχουν για να αλλάξουν την άθλια τωρινή εικόνα του συγκεκριμένου μέρους.

Πολύ απλά δεν είχαν κανένα πλάνο ως τώρα, όπως δεν είχαν κανένα σοβαρό πλάνο στα περισσότερα σημαντικά προβλήματα της πόλης. Εχουμε δει Σερραίους βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις για θέματα ομάδων άλλων πόλεων, έχουμε δει παράγοντες της πόλης να βγαίνουν selfie σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης, έχουμε δει να ικανοποιούνται κατά καιρούς τα αιτήματα αθλητικών σωματείων ακόμη και σε περιπτώσεις ομάδων άλλων Δήμων του Νομού. Όταν όμως η συζήτηση φτάνει σε θέματα του Πανσερραϊκού, τα πράγματα αλλάζουν. Όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι ξεκινούν με ένα “αγαπάμε τον Πανσερραϊκό, αλλά” και μετά από αυτό το αλλά ακολουθεί πάντοτε αντιΠανσερραϊκό μένος. Την ίδια στιγμή που σε άλλες πόλεις οι τοπικοί φορείς ενεργοποιούνται για κονδύλια για τα γήπεδα των τοπικών ομάδων, που οι Δήμοι βγάζουν δωρεάν εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια, στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός έχει διαχρονικά τη χειρότερη δυνατή αντιμετώπιση. Πάντα ένα στέγαστρο θα μας κόβει τη θέα, και πάντα ένα προπονητικό θα μας χαλάει τα κούλουμα. Ξεχάσατε, κύριοι, ότι στις ανόδους φωτογραφιζόσασταν στο γήπεδο αναζητώντας ψήφους.

Ξεχάσατε ότι ακόμη κι ο τωρινός Πανσερραϊκός είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που μπορούμε να δούμε με θετικό μάτι στις Σέρρες, γιατί όλοι εσείς μας έχετε φέρει τελευταίους στην Ελλάδα στα περισσότερα θέματα. Για άλλα πράγματα θα είχατε συνεδριάσει δέκα φορές ως τώρα. Για τον Πανσερραϊκό κοιτάτε μόνο πώς θα καρπωθείτε κερδισμένες παραστάσεις προεκλογικά και πώς θα χάσουν επικοινωνιακά οι πολιτικοί σας αντίπαλοι. Ο καιρός περνάει, άλλη μια σεζόν τελειώνει με τον Πανσερραϊκό να μην έχει ούτε τα στοιχειώδη, και πλησιάζει το καλοκαίρι που εσείς θα βγαίνετε selfie στη Μύκονο και εμείς θα κολυμπάμε στο κολυμβητήριο του Οβά, το οποίο με τα μεγαλόπνοα πλάνα σας, θα έχετε ολοκληρώσει. Το αίτημα έχει τεθεί εδώ και μήνες και είστε υποχρεωμένοι να το φέρετε στο Δημοτικό Συμβούλιο ΤΩΡΑ.

Οι μήνες που προηγούνται των εκλογών, δεν είναι μόνο για αναζήτηση ψήφων, είναι μήνες στους οποίους ψηφιστήκατε από τους πολίτες για να λύνετε ζητήματα, μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας σας. Οφείλετε να φέρετε το θέμα στο προσκήνιο και να αναπτύξετε επίσημα τις απόψεις σας. Όσοι από εσάς (“νικητές” και “ηττημένοι” των προηγούμενων εκλογών, “μεγαλύτεροι” ή “μικρότεροι”, “παλιότεροι” ή “πιο φρέσκοι”) νομίζετε ότι για άλλη μια φορά θα ενεργήσετε εις βάρος του Πανσερραϊκού χωρίς αντίκτυπο, επειδή η ομάδα είναι στη Γ’ Εθνική, σας ενημερώνουμε ότι ο κόσμος που αγαπάει τον Πανσερραϊκό κι αδημονεί να τον δει ισχυρό με αξιοπρεπείς επιτέλους εγκαταστάσεις, είναι πάρα πολύς. Τον αντίκτυπο θα τον δείτε στην κάλπη.

PANSERRAIKOS CHE GUEVARA CLUB

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr