Che Guevara: “Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…”

Che Guevara: "Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα..."

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανσερραϊκού “Che Guevara Club” με αφορμή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα καυτηριάζοντας την στάση αδράνειας όλων των φορέων του Νομού και ζητώντας από την διοίκηση να πάρει άμεσα αποτελεσματικές λύσεις. Παράλληλα επισημαίνεται ότι ο σύνδεσμος θα καλέσει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να βρεθεί λύση πριν να είναι αργά. Αναλυτικά:

“Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!
Άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο στιγμές αγωνίας και ανησυχίας για τους αγνούς φιλάθλους του Πανσερραϊκού ξετυλίγεται. Όπως όλα τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, ο φίλαθλος της ομάδας έχει να αντιμετωπίσει τη διοικητική αβεβαιότητα και τα εφιαλτικά σενάρια που κυκλοφορούν.
Την ίδια στιγμή πολλοί Σερραίοι που θα έπρεπε να ενδιαφέρονται για όλη αυτή την κατάσταση αδιαφορούν και πάλι. Η απουσία των φορέων της πόλης και του νομού είναι εκκοφαντικη από τα δρώμενα και αυτού του καλοκαιριού. Άνθρωποι πού οι αντίστοιχοι τους σε άλλες πόλεις μπαίνουν μπροστά, παίρνουν πρωτοβουλίες συσπειρώνουν τον κόσμο και δίνουν λύσεις, στις Σέρρες στα δύσκολα είναι εξαφανισμένοι.
Είναι όλοι αυτοί που στις φιέστες έβγαιναν να μιλήσουν στα μικρόφωνα μπροστά σε γεμάτες πλατείες, είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τον Πανσερραϊκό για την προβολή τους στις χαρές και τις πανηγυρικές στιγμές, είναι αυτοί που στριμωχτηκαν για να χωρέσουν όλοι στην πρώτη γραμμή με τα δερμάτινα καθίσματα είτε προεκλογικά είτε στις ανόδους των Λιονταριών.
Στη φετινή δύσκολη χρονιά που η ομάδα αναζητούσε έστω και μικρές οικονομικές ανάσες, έστω και μικρές σανίδες σωτηρίας οι διάφοροι θεσμικοί παράγοντες δεν ενδιαφέρθηκαν να συνδράμουν ούτε στο ελάχιστο. Στα δύσκολα, η ομάδα δεν” πουλάει” η παρουσία στο γήπεδο δεν προσφέρει ίδιον όφελος. Και έτσι η ομάδα μας έφτασε και πάλι στο χείλος του γκρεμού με μοναδική ενίσχυση (οικονομική και ηθική) από τους λίγους ρομαντικούς που ήταν και θα πάντα εκεί.
Παρατηρούμε, επίσης, με αηδία μια δεύτερη κατηγορία Σερραίων να εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες στα διάφορα κοινωνικά μέσα μόλις μυριστηκαν αίμα. Άνθρωποι που θελαν συγχωνεύσεις, άνθρωποι που προσπάθησαν σε διάφορες στιγμές να υποβαθμίσουν τον Πανσερραϊκό να αλλοιώσουν την ιστορία του, άνθρωποι που πολέμησαν τα συμφέροντα της ομάδας σε συνελεύσεις και σε γραφεία τώρα βγαίνουν να κάνουν κριτική στη σημερινή διοίκηση. Έτσι έμαθαν να λειτουργούν αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας τους έμαθαν τόσα χρόνια και ποιοί είναι και τί θέλουν να πετύχουν όποτε μυρίζουν” αίμα”.
Όσον αφορά τη σημερινή διοίκηση για όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και καιρό φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, όπου με τη στάση της και τις αποφάσεις της όλο το προηγούμενο διάστημα κατάφερε να διώξει και τους τελευταίους εναπομείναντες φιλάθλους. Μήπως τελικά ήρθε η στιγμή οι ενέργειες της και οι πράξεις της να γίνουν πιο δραστικές και αποτελεσματικές πριν για ακόμα μια χρονιά χαθεί πολύτιμος χρόνος;
Για αυτό τονίζουμε ότι η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.
Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Η λύση ή οι λύσεις αφού δεν βρέθηκαν από την κορυφή θα πρέπει να αναζητηθούν από τη βάση. Τον φίλαθλο κόσμο του . Αναλαμβάνουμε την ευθύνη το άμεσο χρονικό διάστημα να καλέσουμε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους και όλη την τοπική κοινωνία που μπορεί και θέλει να συμβάλει στη σωτηρία του συλλόγου προκειμένου να αρθεί το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο. Παράλληλα είμαστε στη διάθεσή οποιουδήποτε θελήσει να βοηθήσει στην κατεύθυνση εξυγίανσης της ομάδας.
Τέλος όπως πάντα θα βρεθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια μείωσης του κύρους του συλλόγου από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ… ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr