Aποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά ο ΑΟΣ!

Aποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά ο ΑΟΣ!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 62-53 Α.Ο.Σ

Την ήττα-αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης γνώρισε ο Α.Ο.Σ, ο οποίος παρότι πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος από την Καβάλα.

Με το εργάσιμο της ημέρας να μην βοηθάει τους παίχτες, οι οποίοι πήγαν να αγωνιστούν μετά τις δουλειές τους, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και κατάφεραν να προηγηθούν με 24-17 στο 10′. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Σ ανέβασε την άμυνα του και έκλεισε το ημίχρονο στο -4 (36-32).

Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε τους παίχτες του Α.Ο.Σ και κατάφερε να αυξήσει και πάλι την διαφορά (53-45). Στην 4η περίοδο έγινε η απέλπιδα προσπάθεια από το σύνολο του Μπουτάκογλου με την διαφορά να πέφτει στους 5 (58-53) 3′ πριν το φινάλε. Ωστόσο, οι άστοχες προσπάθειες των παιχτών του Α.Ο.Σ έξω από τα 6.75 δεν έδωσαν στους “πράσινους” την νίκη, που κάλλιστα μπορούσε να πάρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Α.Ο.Σ δεν αγωνίστηκε ο Γιαβρόπουλος, που ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα στο ζέσταμα του παιχνιδιού, ενώ με πυρετό αγωνίστηκε ο Δεληγιάννης. Καλή η διαιτησία των Ντούρα και Καλαϊτζή.

Διαιτητές: Ντούρας – Καλαϊτζής

Δεκάλεπτα: 24-17, 36-32 (ημ.), 53-45, 62-53

ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεωνίδας Μαγιάννης – Στέλιος Σχοινάκης): Παπαζώτος 15 (2), Μακαρατζής, Χ.Μπόζης 11 (1), Μανδάλης, Θανάση, Π.Τσάμης 4, Σουλίδης, Ιωαννίδης 13 (1), Χαριζάνης 6 (1), Μυζίου 6, Γεωργιάδης 2, Παπαδόπουλος 5.

Α.Ο.Σ (Μπουτάκογλου): Λαδιάς 3(1),Μποζουτζίδης,Δεληγιάννης 2,Παπαδόπουλος,Τζουμαϊλής 9(2),Ασημάκης 21,Καρακώστας 15(1),Χορτομάρης 3(1).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr