Aνακοίνωσε Γεωργαντά ως assistant coach ο ΑΟΣ

Aνακοίνωσε Γεωργαντά ως assistant coach ο ΑΟΣ

Την προσθήκη του Ντέμη Γεωργαντά, μέχρι πρότινος βοηθού του Στέργιου Ποργιόπουλου στους Ικάρους, στο τεχνικό του τιμ ανακοίνωσε ο ΑΟΣ, με τον 22χρονο προπονητή να είναι πλέον στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάκογλου στην ομάδα, αλλά και με τον Γιώργο Ασημάκη στην ακαδημία του Γ.Σ Σέρρες. 

Αναλυτικά:

«Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντέμη Γεωργαντά.

Ο 22χρονος κόουτς κατάγεται από τη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας, αλλά ανηφόρισε στις Σέρρες λόγω των σπουδών του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ειδίκευση: Μπάσκετ).

Ο Ντέμης έχει εργασθεί ως ασίσταντ κόουτς στην Αθλητική Ένωση Μεγαλόπολης Πολύβιος (2014-2016) και στους Ικάρους Σερρών (2016-2018, πανηγύρισε με τους «κυανοκίτρινους»την άνοδο στη Β’ Εθνική), ενώ από δω και μπρος θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάκογλου, αλλά παράλληλα θα δουλέψει από κοινού με τον Γιώργο Ασημάκη στην Ακαδημία του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών 2017».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr