Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Σερραίοι διαιτητές! (pics)

Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Σερραίοι διαιτητές! (pics)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν το βράδυ της Τετάρτης οι Σερραίοι διαιτητές σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, με ευχές για μία χρονιά γεμάτη καλές διαιτησίες, λιγότερα λάθη, επιτυχίες για τον Σύνδεσμο και περισσότερους διαιτητές στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι και αλλιώς η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη μετά από δεκαετίες για τον Σύνδεσμο με την παρουσία μελών του στην Σούπερ Λιγκ, στην Football League και φυσικά και στις μικρότερες κατηγορίες.

Παρουσία του νέου προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιου Χατζηπαντελή, των αντιπροέδρων Κώστα Βότση και Κώστα Νταούδη αλλά και αρκετών ακόμη μελών του Δ.Σ, ο πρόεδρος Χρυσάφης Γκυρίνης ευχήθηκε και μία πολύ καλή συνεργασία με τη νέα διοίκηση, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το καλό και την ομαλή λειτουργία του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

“Eυχαριστούμε όλους που είστε εδώ σήμερα. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Σερρών. Πρόεδρε να είστε γερός, να προσφέρετε ότι είχατε θέσει ως ορόσημο. Θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί γιατί έχουμε αποκλειστικό σκοπό την βελτίωση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Να ευχαριστήσουμε και τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας και τον πρόεδρο κ.Μετσιμενίδη, παρότι είναι απών λόγω υποχρεώσεων. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου που κάνουν μία καλόπιστη κριτική όλα αυτά τα χρόνια. Να συνεχίσετε να είστε κοντά μας. Να ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρο των προπονητών κ.Φούρναρη που είναι πάντα παρών και τον κ.Σταυλά που είναι εκπρόσωπος των παλαιμάχων. Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας” είπε ο Χρυσάφης Γκυρίνης.

“Καλή χρονιά με υγεία και σωστές αποφάσεις. Βασικός πυλώνας είναι η διαιτησία και η νέα διοίκηση είναι διατεθειμένη να βοηθήσει και να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση. Θέλω να κάνουμε ένα ιδιωτικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, ότι θα ενισχύσουμε περισσότερο το έργο της Ε.Π.Σ.Σ να εποπτεύει διοργανώσεις με αξιοκρατία, δικαιοσύνη και εθελοντισμό. Ευχή όλων είναι οι φίλαθλοι να θυμούνται τους ποδοσφαιριστές και όχι τους διαιτητές” ήταν τα λόγια του Αθανάσιου Χατζηπαντελή.

Tυχερός της βραδιάς και της κοπής της βασιλόπιτας ήταν ο νεαρός διαιτητής Σπυρίδων Γκιόκας.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Γεώργιο Χατζή και Γεώργιο Πλακανδάρα για την προσφορά τους στην Σερραϊκή διαιτησία.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι γυναίκες της Σερραϊκής διαιτησίας που ετοιμάζονται στη νέα σχολή που δημιουργήθηκε για να πάρουν θέση στα γήπεδα.

Εδώ και μέλη της νέας γενιάς των Σερραίων διαιτητών…

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες…

Φωτογραφία του Γκουγκουδης Γιαννης.

 

 

 

 

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr