spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Highlights από την εντυπωσιακή ισοπαλία(3-3) της Κ15 του Πανσερραϊκού

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα Πανσερραϊκός-Βόλος 3-3, για το πρωτάθλημα U15 της Super League.  Για την 13η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League K15, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τον Βόλο σε ένα εντυπωσιακό ματς και αναδείχθηκε ισόπαλος με 3-3, παίρνοντας τον δεύτερο του βαθμό στο πρωτάθλημα και το χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες για την πολύ καλή προσπάθεια.

Η ομάδα δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 8΄ ο Βόλος, στην πρώτη επικίνδυνη φάση που δημιούργησε κατάφερε να προηγηθεί, ενώ στην συνέχεια έχασε ακόμη δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Η ομάδα ανέβαζε στροφές όσο περνούσε η ώρα, πήρε την κατοχή της μπάλας, είχε αρκετά καλή κυκλοφορία, πίεσε, απείλησε με σουτ των Πέτσα και Κυριακού, είχε δοκάρι με τον Φούρλιο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει και πάλι από το πουθενά με 0-2, αλλά έβγαλε αντίδραση. Στο 55΄ ο Σαββίδης έπειτα από βολέ του Κατιάκου βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ μείωσε σε 1-2, ενώ στο 62΄ ο Βασιλάκος με εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα κόντραρε ισοφάρισε σε 2-2. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Βόλος και πάλι βρήκε δίχτυα και πήρε προβάδισμα, ωστόσο στο 75΄ ο Βασιλάκος και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3, καθώς στη συνέχεια παρότι η ομάδα μας προσπάθησε δεν μπόρεσε να πάρει και τη νίκη.

*Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό το Σάββατο 18/02.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Κ15(Σάκης Αναστασιάδης-Άγγελος Κούτλας): Κατιάκος, Γκουντενούδης(70΄ Γιαννούλης), Σιώπης(41΄ Ιακάρης), Κουκούτσης, Καμήλαλης, Μπαντής, Πέτσας(50΄ Κίρδας), Φούρλιος(62΄ Ανδρεάδης), Βασιλάκος, Κυριακού, Σαββίδης(76΄ Σαρακατσάνης).

**Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 12ης αγωνιστικής ΕΔΩ

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img