spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με άμυνα-γρανίτη ο Πανσερραϊκός “λύγισε” τα Πεύκα παίρνοντας σπουδαία νίκη!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Πανσερραϊκός 70-57 Μαχητές Πεύκων

Μεγάλη νίκη με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από έναν μήνα για την ομάδα του Πανσερραϊκού, η οποία έκαμψε την αντίσταση της αξιόλογης ομάδας των Μαχητών Πεύκων, που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κόκκινοι» όντας σοβαροί, πειθαρχημένοι και με αμυντική προσήλωση ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στην άμυνα ζώνης κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία νίκη που τους επιτρέπει να «χαμογελάσουν» και να πάνε άνετοι στο παιχνίδι με τη Μ.Ε.Ν.Τ («καίγεται» για νίκες) την επόμενη αγωνιστική.

Μπαίνοντας «φουριόζος» και δείχνοντας ανεπηρέαστος από την αγωνιστική απραξία, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του πρώτου 10λεπτου και με τον Ασημάκη να βρίσκεται σε καλή μέρα έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +9 (20-11). Παθαίνοντας black out και παρουσιάζοντας δυσανάλογο πρόσωπο στο δεύτερο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά τη διαφορά και προηγήθηκαν με τη λήξη του πρώτου μέρους (31-37), τρέχοντας ένα επί μέρους 11-26.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πλησίασαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα προηγήθηκαν με 49-46, με το δεκάλεπτο ωστόσο να κλείνει στο 49-50. Η ομάδα του Γιώργου Μασλαρινού, με την άμυνα ζώνης να αποδίδει καρπούς και τους Χριστοδούλου-Χαρίτογλου να δίνουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, πήρε κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε με 60-56 δύο λεπτά πριν το φινάλε. Τα Πεύκα δεν είχαν απαντήσεις, όντας ιδιαίτερα άστοχα στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και να πάρει μία σπουδαία νίκη με διαφορά 13 πόντων (70-57).

Μεγάλη εμφάνιση από Ασημάκη και Χριστοδούλου (ο τελευταίος επέστρεψε από τραυματισμό), οι οποίοι πέτυχαν από 18 πόντους, με την υπόλοιπη ομάδα να παίρνει τα εύσημα για το γεγονός ότι δέχθηκε μόλις 20 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα «λιοντάρια» την ερχόμενη Κυριακή (30/1, 17:00) απέναντι στη Μ.Ε.Ν.Τ του Στέργιου Ποργιόπουλου, η οποία μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και παίζει από πολύ νωρίς τη «σωτηρία» της.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 31-37, 49-50, 70-57

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Ντόγκας, Χατζηχαρίσης

Πανσερραϊκός (Μασλαρινός):
Στεφανίδης 9, Ντίνος 10, Δατσιάδης, Γεωργιανός 2, Χριστοδούλου 18, Δημητρακάς, Γκούτζιας, Ασημάκης 18 (1), Χαρίτογλου 6 (2), Γούνας, Μπίλιος 8 (2).

Μαχητές (Χατζούλης): Γεωργίου 9 (3),  Βαϊντερλής,Ματενίδης 4,Παπασάββογλου 3 (1), Πετράκης 16 (4), Νότης 18, Καραγιώργος, Κόκκινος, Μισαηλίδης, Κουτσοκώστας 1, Κούζουλας 6 (1), Μπάβης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img