500 εισιτήρια διαρκείας από τον Πανσερραϊκό για Σερραίους ευπαθών ομάδων!

500 εισιτήρια διαρκείας από τον Πανσερραϊκό για Σερραίους ευπαθών ομάδων!

Με τον καλύτερο τρόπο συστήνεται στους Σερραίους φιλάθλους ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Βούρτσης, καθώς με δικές τους πρωτοβουλίες οι “κόκκινοι” θα δείξουν το ευαίσθητο τους πρόσωπο και πως είναι κοντά στους Σερραίους, σε δύσκολες εποχές, αφού μέσω των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων θα διατεθούν 500(!) εισιτήρια διαρκείας για συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, ο Αντώνης Βούρτσης με αποκλειστικά προσωπικές του κινήσεις εξασφάλισε ανταποδοτικές χορηγίες οι οποίες επιτρέπουν στην ομάδα να διαθέσει αυτά τα 500 εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 5-6 ως δώρο προς τους οργανωμένους προκειμένου αυτοί να τα διαθέσουν.

Έτσι λοιπόν μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και γενικά Σερραίοι που ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς κοινωνικά ομάδες θα μπορούν, μόλις φτάσουν τα εισιτήρια στα χέρια των συνδέσμων, να τα προμηθευτούν από εκεί και έτσι να έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr