5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών κατά της φτώχειας με Θωμά Μαύρο!

5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών κατά της φτώχειας με Θωμά Μαύρο!

Με τιμώμενο πρόσωπο τον Θωμά Μαύρο ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός θα διοργανώσει το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας. Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου (από 9:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού (πάρκο Ομόνοιας).

«Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας» είναι το μήνυμα που θα στείλουν τα μικρά παιδιά και οι προπονητές τους σε ένα τουρνουά που διεξάγεται στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του UNPD, της FIFA και της UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο κι άλλους μεγάλους αθλητές.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός που είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα σε αυτές τις εκδηλώσεις ζητάει εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και φάρμακα και τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών τονίζοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα .

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr