48η θέση για τον «ΜΑΧΗΤΗ» στην γενική κατάταξη της Ε.Ο.Π

48η θέση για τον «ΜΑΧΗΤΗ» στην γενική κατάταξη της Ε.Ο.Π

Μια πολύ δύσκολη χρονιά έκλεισε για τον «ΜΑΧΗΤΗ» μέσα από πολλούς αγώνες και πολλές διακρίσεις. Το αντίκρισμα των κόπων όλης της ομάδας αποτυπώθηκε στην Γενική Κατάταξη των Συλλόγων της ΕΟΠ, μια 48η θέση (591 βαθμούς) για τον «ΜΑΧΗΤΗ» στους 103 Συλλόγους και πολλά και αξιόλογα πλασαρίσματα των αθλητών μας στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Οι σπουδαιότερες θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές ήταν οι εξής:
• Ναπολέων Κοντός (3ος Γενικής στην Ποδηλασία Δρόμου στα Μίνι-Μικρά, 111 βαθμούς, θυμίζουμε Πρωταθλητής Β. Ελλάδος στην αντοχή και πολλές νίκες και βάθρα) και
• Πρόδρομος Πούλιος (5ος Γενικής στην Ποδηλασία Βουνού στην κατηγορία των Νέων, 50 βαθμούς, θυμίζουμε μια 3η θέση στο Πρωτάθλημα Mtb Β.Ελλάδος και αρκετές πρωτιές σε τοπικούς αγώνες)

Ο Σερραϊκός Σύλλογος θα συνεχίσει δυναμικά να δίνει το παρών του στα αγωνιστικά ποδηλατικά δρώμενα και το 2018 με επιμονή και χαρακτήρα όπως κάνει εδώ και 20 χρόνια!!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr