Ίκαροι: Με μάσκα ο Σιδερίδης…κόντρα στα Πεύκα | Ρεβάνς για την αδικία του α’ γύρου!

Ίκαροι: Με μάσκα ο Σιδερίδης...κόντρα στα Πεύκα | Ρεβάνς για την αδικία του α' γύρου!

Οι Ίκαροι δίνουν έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα, το Σάββατο στις 17:00 κόντρα στην ομάδα των Μαχητών-Πεύκων που η νίκη είναι μονόδρομος. Η Σερραϊκή ομάδα, παλεύει για την παραμονή της και κάθε αγώνας μοιάζει τελικός, αφού χρειάζεται τουλάχιστον 5 νίκες στα υπόλοιπα 10 ματς, που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Μπάμπης Σιδερίδης επιστρέφει στο ρόστερ των Ικάρων μετά την περιπέτεια του και την σπασμένη μύτη πριν μερικές ημέρες και θα αγωνιστεί κανονικά, φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα που του προμήθευσε ο σύλλογος. Ο coach Σίσκος επισήμανε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού καθώς και τα δυνατά ή τρωτά σημεία του αντιπάλου μέσα απο βίντεο-ανάλυση.

 

Στο ΔΑΚ Σερρών επιστρέφουν με την αποστολή των Μαχητών, ως φίλος, ο Τάσος Δήμας που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα των Ικάρων, σε αντίθεση με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, που έρχεται στις Σέρρες…ως εχθρός! Εκτός για τους Μαχητές ο Στόλης, που είναι τραυματίας και ευελπιστούμε οι διαιτητές να μην επαναλάβουν τα προκλητικά σφυρίγματα του α΄γύρου στο Ρετζίκι, που υποχρέωσαν τους Ικάρους σε ήττα, ενώ είχαν προηγηθεί και με 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr