Κακή βραδιά για τους Ικάρους στον Βόλο…πλασματικό το -20!

Κακή βραδιά για τους Ικάρους στον Βόλο...πλασματικό το -20!

Post Game SSN | ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΙΚΑΡΟΙ STIHL 93-73

Η κακή περιφερειακή άμυνα, τα πολλά λάθη και τα 10 τρίποντα των γηπεδούχων έφεραν την πρώτη ήττα των Ικάρων στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς δικαιολογίες και χωρίς περιστροφές, έχοντας δεχτεί η Σερραϊκή ομάδα 51 πόντους ημίχρονο, δύσκολα θα έφευγε με κάτι καλύτερο απο την ήττα απο το κλειστό της Νέας Ιωνίας. Παρα ταύτα σε μια κακή βραδιά, προέκυψαν και καλά στοιχεία εκτός, απο τις λίγες αδυναμίες που αποκαλύφθηκαν όμως…μαζεμένες!

Ο αγώνας:

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και το κατάφεραν με καλό spacing, παγίδες στον Γιάννη Κακιούζη και σκοράρισμα με όλους τους τρόπους! Το 12-8 στο 5λεπτο και το τελικό 24-18 της περιόδου ήταν ενδεικτικό του τι θα επακολουθούσε με τους παίκτες του Κώστα Σίσκου να μην έχουν απαντήσεις στην ορμή των Βολιωτών!

Στην δεύτερη περίοδο, το άφθονο τρίποντο, που ναι μεν αποτέλεσε την καλή ημέρα των «μπλέ» αλλά εξέθεσε δε και την φετινή αμυντική λειτουργία των Ικάρων που αδυνατούν να ακολουθήσουν τις γρήγορες περιστροφές στην περιφέρεια, μέχρι να αφομοιωθούν τα νέα συστήματα του Σίσκου, ήταν όλο το ματς! Στο 12´ το σκορ ήταν 27-27, στο 15’ 35-29, στο 16´ 41-29 και το ημίχρονο έκλεισε 51-38…ο γολγοθάς μόλις είχε ξεκινήσει!

Κάπου εδώ όμως άρχισαν τα θετικά στοιχεία που έχει η Σερραϊκή ομάδα και τα έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια! Έσφιξε η άμυνα, ξεδιπλώθηκε σωστά η επίθεση με γρήγορο transitition, τα κάρφωσε ο Κακιούζης, μπήκαν στην εξίσωση οι νέοι,όπως ο Κουτσοκώστας που προέρχεται απο τραυματισμό αλλα μπορεί να βοηθήσει και οι Ικαροι μείωσαν στους 6, 59-53…στους 5, 62-57 και στους 3, 64-61! Αλλά αυτή η ομάδα, που θα κάνει και φέτος πρωταθλητισμό, ακόμα μοντάρετε και δεν είναι απόλυτα έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της! Το 69-61 της περιόδου, έδειξε σχεδόν το τελικό αποτέλεσμα.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι για να σιγουρέψουν τη νίκη, πέτυχαν συνολικά 10 τρίποντα, σε αντίθεση με τα μόλις 2 των «κυανοκίτρινων»,  που πάλευαν με τον στρατιώτη κυριολεκτικά Καραμπέκη σχεδόν μόνο του αλλα και τα Σερραιόπουλα, Κάτο, Δαλαγκόζη, Σιδερίδη, που πρέπει να ματώσουν για να ματώνουν σε λίγο καιρό τα αντίπαλα καλάθια… η διαφορά άνοιξε και το τελικό σκορ είναι πλασματικό αφου η διαφορά των 20 πόντων 93-73, σε λίγο καιρό δεν θα την θυμάται κανείς!

Οι Αριθμοί:

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας): Καραγιώργος 14 (2), Χροναίος 1, Γεωργίου 5(1), Αναγνωστόπουλος, Γιωτόπουλος 2, Κουτίνας 23 (2), Τσαβές 2, Τσιούδης 4, Τσώλης 15 (3), Τάσσος 9, Φρουσκλιάς 18 (2), Διγενής.

Ίκαροι Σερρών (Σίσκος): Σιδερίδης, Γεωργιανός 11, Δαλαγκόζης, Παυλίδης 2, Γκούτζιας, Παπαδόπουλος 10, Καραμπέκης 19 (1), Θολιώτης 4, Φώτογλου 4, Κακιούζης 17, Κάτος 1, Κουτσοκώστας 5(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr