40 λεπτά μακριά από την άνοδο οι Ίκαροι που θέλουν τον… 6ο παίκτη δίπλα τους!

40 λεπτά μακριά από την άνοδο οι Ίκαροι που θέλουν τον... 6ο παίκτη δίπλα τους!

Μπορεί η άνοδος των Ικάρων να μην ήρθε στην Περαία, όπως θα ήθελαν οι “κυανοκίτρινοι”, ωστόσο η ήττα από τον Ζέφυρο αποτελεί οδηγό για το τι πρέπει να κάνουν την Κυριακή κόντρα στην ΑΕ Κομοτηνής προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Και αυτή την φορά η νίκη δεν ισοδυναμεί απλά με δύο ακόμη βαθμούς, αλλά και με την άνοδο στην Β΄ Εθνική, καθώς με νίκη η Σερραϊκή ομάδα παίρνει το 2ο εισιτήριο μετά τον Παναθλητικό για την ανώτερη κατηγορία.

Oι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν και ο ιδρώτας που χύθηκε στα παρκέ έχουν τη δυνατότητα να ανταμειφθούν με ακόμη μία νίκη, στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς και ο Στέργιος Ποργιόπουλος με τους παίκτες του δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και μετά το φινάλε να στήσουν… φιέστα ανόδου!

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας θα παίξει αναμφίβολα και ο κόσμος με τους Ικάρους να στέλνουν μήνυμα στους Σερραίους να κατακλύσουν το κλειστό της κοιλάδας και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη σε ένα ματς που δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Για την ιστορία και τους αριθμούς οι Ίκαροι μπορούν να πανηγυρίσουν ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή, εαν οι ιδίοι κερδίσουν και ο… Ζέφυρος επικρατήσει του Παναθλητικού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr