Να μείνει ζωντανός στο κυνήγι ανόδου θέλει ο Γ.Σ Σερρών !

Να μείνει ζωντανός στο κυνήγι ανόδου θέλει ο Γ.Σ Σερρών !

Έχοντας γνωρίσει μια άσχημη ήττα- κυρίως λόγω της διαφοράς- από τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, ο Γ.Σ Σερρών επιδιώκει την νίκη και μόνο στο κλειστό των Ποταμουδίων απέναντι στον Αστέρα Καβάλας που έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο. Οι “πράσινοι” εφόσον θέλουν να το παλέψουν μέχρι τέλους πρέπει να τα δώσουν όλα και να φύγουν νικητές από μια πολύ δύσκολη έδρα, κάτι που δεν κατάφεραν στις λεπτομέρειες στην κανονική περίοδο.

Ένας μέσα, ένας έξω…

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “ταύρων” για το Σαββατιάτικο βραδινό παιχνίδι (20:00) με τον Γιάννη Μπουτάκογλου να έχει στη διάθεση του μετά από περίπου ένα μήνα τον Ιακωβίδη, έχοντας ως μοναδική απουσία αυτή του Χορτομάρη.

Διαιτησία επιπέδου Α1…

Δυο πολύ έμπειροι διαιτητές θα διευθύνουν την αναμέτρηση, καθώς Μπήτης και Ξενικάκης έχουν παραστάσεις από κορυφαίο επίπεδο. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του μίνι πρωταθλήματος και το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δυο θα παλέψει με τον Πανσερραϊκό για την άνοδο.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr