5 χρόνια από τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη!

5 χρόνια από τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη!

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, στις 4 Απριλίου του 2013, ο Πανσερραϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασαν έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει από αυτό, τον Πέτρο Θεοδωρίδη.  Ο ισχυρός άνδρας των “λιονταριών” είχε εισαχθεί στην Εντατική Μονάδα του Διαβαλκανικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης πριν από 1,5 μήνα περίπου λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και τελικά το πρωί εκείνης της ημέρας έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Ο Θεοδωρίδης ήταν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος στον Πανσερραϊκό από το 2004 ως και την ημέρα που απεβίωσε και “έστειλε” τότε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, λόγω της αδυναμίας της να συνεχίσει χωρίς αυτόν στο τιμόνι και το σημαντικό είναι ότι σε αυτά τα 9 περίπου χρόνια χειροκροτήθηκε για τις επιτυχίες που έφερε, με την ομάδα να κερδίζει δύο φορές την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, αλλά περισσότερο αποδοκιμάστηκε και σίγουρα η προσφορά του αναγνωρίστηκε μόνο μετά θάνατον, μετά τα όσα πέρασε και περνά ο Πανσερραϊκός.

Πάντως μία από τις δυνατές του στιγμές που θυμόμαστε σήμερα ήταν η ατάκα “μυρίζομαι όχι Ευρώπη αλλά και… κάτι παραπάνω” στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν 2008-09 που του έδωσε για δώρο στην 1η αγωνιστική ένα μεγαλοπρεπέστατο διπλό στο Καυτατζόγλειο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr