4 Σερραίοι και 1 Σερραία κλήθηκαν στην Εθνική μπάσκετ και στο Camp της ΕΟΚ!

4 Σερραίοι και 1 Σερραία κλήθηκαν στην Εθνική μπάσκετ και στο Camp της ΕΟΚ!

Τέσσερις Σερραίοι αθλητές και μία αθλήτρια του μπάσκετ, κλήθηκαν να συμμετάσχουν, οι τρεις στην Εθνική ομάδα μπάσκετ Παμπαίδων και οι δύο σε camp που διοργανώνει η ΕΟΚ FIBA σε Τσοτύλι και Αρναία.

Εθνική ομάδα μπάσκετ Παμπαίδων

Με τρεις Σερραίους αθλητές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 16:30 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ η προπόνηση του κλιμακίου του βορρά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Παμπαίδων (γεν. το 2004).
Οι Σερραίοι ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές είναι ο Δημήτρης Κωφοτόλης (Ικαροι Σερρών), ο Γιώργος Ιωαννίδης (Πανσερραϊκού) και ο Σίμος Αχτσής (Ορφέας Νέου Σκοπού).

Τα camp της ΕΟΚ FIBA

Ο αθλητής των Ικάρων ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ επιλέχθηκε να συμμετέχει στο ΕΟΚ FIBA CAMP ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ U14 που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. στο ΤΣΟΤΥΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 15-18/11/2018.
Η αθλήτρια των Ικάρων ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΟΥ επιλέχθηκε να συμμετέχει στο ΕΟΚ FIBA CAMP ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ U14 που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. στην ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στις 15-18/11/2018.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr