4ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών κατά της φτωχειας & της πείνας… με Γιαννακόπουλο

4ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών κατά της φτωχειας & της πείνας... με Γιαννακόπουλο

Το δικό τους μήνυμα κατά της φτώχειας και της πείνας στέλνουν τα Λιονταράκια για τέταρτη συνεχή χρονιά, καθώς ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου 2016, το 4ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας.

 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, Στέλιος Γιαννακόπουλος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο με τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός να πρωτοπορεί σε τέτοιες εκδηλώσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά και διεξάγονται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους, παγκοσμίου κλάσεως, ποδοσφαιριστές καλής θελήσεως, Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο.
Στα τουρνουά που διοργανώνει ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός καλεί παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Σε προηγούμενα τουρνουά είχαν τιμηθεί οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Βρύζας, Σαμαράς, Χαριστέας και Γεωργιάδης.
Καθοριστικό ρόλο για την υλοποίηση και την επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων έχουν η κ. Καίτη Εμμανουηλίδου και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσιφούτης που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις γνωριμίες και τις φιλίες που έχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr