3×3 Η ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ και 186€ στο καλάθι του συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ!

Η ομάδα της ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ προελαύνει και στο φετινό πρωτάθλημα εργαζομένων και φιγουράρει από νωρίς στην κορυφή της Σερραϊκής λίγκας. Οι «μαύροι» για φέτος… με τις κόκκινες πινελιές όμως στην φανέλα, έχουν επικρατήσει των Ρουμελιώτης Delicatessen με 65-44 στην 1η αγωνιστική ενώ στην 2η κέρδισαν πιο δύσκολα τους φιλόδοξους φέτος Cavacliersμε σκορ 50-43.
Στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον σύλλογο δικηγόρων Σερρών η ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ κατάφερε σε ένα ματς για όλα τα γούστα… να επικρατήσει 71-66 με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό. Η ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ έφτασε στο α΄ μέρος την διαφορά μέχρι και το +17 αλλά κάτι τα σφαλτσοφυρίγματα… με τις υπερβολικές τεχνικές ποινές και αποβολές στον πάγκο (αποβλήθηκε με ντισκαλιφιε ο γιατρός Νάσος Παπαδόπουλος επειδή ζήτησε φάουλ σε καθαρή φάση αιφνιδιασμού), κάτι η δυναμική άμυνα των δικηγόρων που επανήλθαν με σερί 22-6 και το ματς έγινε ντέρμπι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.
Εκτός από την τρίτη νίκη στην σειρά, μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα της ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ έχουν οι πόντοι όπου μεταφράζονται σε ευρώ και αποδίδονται στον σύλλογο για παιδιά με αυτισμό ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μέχρι στιγμής το ποσό αυτό έχει φτάσει στα 186€ και είναι φυσικά συμβολικό, αφού μεγαλύτερη σημασία έχει η προβολή και η επικοινωνία του συλλόγου γονέων προκειμένου να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας και να βοηθήσουμε συλλογικά.
Recommended Posts

Υπέκυψαν στον ανώτερο Άρη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, που πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση για την πρόκριση !
26 Μαρτίου, 2023