Φιλική νίκη μη 7-0 στο Δραβήσκο για τον Πανσερραϊκό

Φιλική νίκη μη 7-0 στο Δραβήσκο για τον Πανσερραϊκό

Επέστρεψε στις… νίκες στα φιλικά παιχνίδια ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας την Πέμπτη με σκορ 7-0 στο Δραβήσκο την τοπική Ασπίδα, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Ε.Π.Σ.Σ.

Το παιχνίδι δεν προσφερόταν για πολλά συμπεράσματα αφού ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά ο Σάκης Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Από δύο γκολ για τους «κόκκινους» πέτυχαν οι Γιώργος Παπαβασιλείου και Ρένος Βουδουρίδης κι από ένα οι Άγγελος Κούτλας, Κώστας Βλάχόπουλος και Στέφανος Πέτρου. Μελανό σημείο της φιλικής αναμέτρησης ο τραυματισμός του 18χρονου αμυντικού Παρασκευά Χατζηκούτρη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κασίμης, Μπάρδας, Νέδος, Καστριτσέας(20΄ λ.τ Χατζηκούρτης), Κούτλας, Ζιώγας, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Πέτρου, Βλαχόπουλος, Παπαβασιλείου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακίδης, Βουγιουνδρούκας, Βουδουρίδης, Σαμαράς, Σαρέγκος και Μπομπότας.

Επόμενο φιλικό για τους «κόκκινους» είναι την επόμενη Τρίτη στο Κιλκίς κόντρα στον τοπικό Αλέξανδρο, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα (το παιχνίδι θα γίνει πιθανότατα στο γήπεδο του Νέου Σκοπού).

πηγή:www.ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr