34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Κολυμβητήριο

34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Κολυμβητήριο

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησαν το Σάββατο 18/11 τα 34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ, oι κολυμβητικοί αγώνες που διοργανώνει ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε συνεργασία µε την Π.Ε.K.K.Δ.Μ και είναι αφιερωµένοι στη µνήµη του αείµνηστου προέδρου του Σερραϊκου συλλόγου Γ. OIKONOMOY.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, όσο και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) κ.Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός (ο οποίος εκπροσώπησε την Αντιπεριφέρεια Σερρών).

Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης στην ομιλία του ευχήθηκε να ολοκληρωθεί το Κολυμβητήριο Σερρών στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας, ώστε να μπορέσουν οι κολυμβητές να αθλούνται σε μια σύγχρονη πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών.

Πριν την τελετή έναρξης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών

Οι συμμετοχές στους αγώνες σημείωσαν ρεκόρ καθώς έφτασαν συνολικά τις 450, από 12 Κολυμβητικούς Συλλόγους της Μακεδονίας, αλλά και από την γειτονική Βουλγαρία.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες που διεξήχθησαν το Σάββατο 1η ημέρα των αγώνων συμμετείχαν 330 μικροί αθλητές, ενώ την Κυριακή (19/11) στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ξεκινά το πρωί αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 150 κολυμβητές.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ANEXARTITOS.GR ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr