Αυλαία με χαμόγελα & “ευχαριστώ” για το 2nd Young Talents Tournament

Αυλαία με χαμόγελα & "ευχαριστώ" για το 2nd Young Talents Tournament

Αυλαία την Παρασκευή 13 Απριλίου με πολλά χαμόγελα στο Κλειστό του Ν. Σκοπού για το 2nd Talents Tournament το οποίο άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις και ικανοποίηση στους συμμετέχοντες.

Επί τρεις ημέρες η καρδιά της μπασκετικής Ελλάδας χτύπησε (ξανά) με τις μεγαλύτερες σχολές Βορρά-Νότου να αναμετρώνται στους αγωνιστικούς χώρους ανταλλάσσοντας δείγματα μπασκετικής κουλτούρας και αποδεικνύοντας παράλληλα πως τα σωματεία εξακολουθούν να αναδεικνύουν τα ταλέντα που θα κοσμούν τα παρκέ τα επόμενα χρόνια και πως το μέλλον τους ανήκει. Συγκλονιστικά ντέρμπι, καυτά καλάθια , αθλητική άμιλλα και πολύτιμες εμπειρίες συμπληρώνουν τα κομμάτια μίας διοργάνωσης που είχε μόνο νικητές.

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.

Μάλιστα με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ορφέα Ν.Σκοπού εξέφρασε το “ευχαριστώ” της:

“Η Διοίκηση του Ορφέα Νέου Σκοπού ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το 2nd Young Talents Tournament. Καταρχάς όλες τις ομάδες που συμμετείχαν με τις οποίες συνεργαστήκαμε άψογα και μας βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Την CosmoteTV που κάλυψε το τουρνουά και ιδιαίτερα τον κ. Β. Σκουντή. Τον Β. Αναστασιάδη και όλα τα τοπικά ΜΜΕ, την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου και τον πρόεδρο της κ. Τσούκαλο, τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Νότα, τους χορηγούς μας, το ξενοδοχείο «Eλπίδα» και τα εστιατόρια «Ελλήνων Γεύσεις» και «Μαντάμ», τους διαιτητές, τις γραμματείες, τον κόσμο που έδινε καθημερινά βροντερό παρόν και κυρίως τα παιδιά στο κυλικείο, τον Π. Καγιογλίδη, τα κορίτσια μας και όλους τους υπόλοιπους εθελοντές που αφιλοκερδώς έτρεχαν νυχθημερόν με το χαμόγελο στα χείλη έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr