“Είμαστε πια πρωταθλητές…” από τον Βασίλη Σκουντή στις Σέρρες!

"Είμαστε πια πρωταθλητές..." από τον Βασίλη Σκουντή στις Σέρρες!

Στα πλαίσια του τουρνουά 2nd Young Talents Tournament που διοργανώνει ο Ορφέας Ν.Σκοπού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια Πρωταθλητές» του γνωστού δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort παρουσία αρκετών σημαντικών προσωπικοτήτων του Σερραϊκού και όχι μόνο αθλητισμού.

Ομιλητές πλην του συγγραφέα ήταν ο Δήμαρχος Εμμ. Παππά κ. Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Χρήστος Γκαβανόζης, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ορφέα κ. Γιώργος Καραγκουτης και οι επίσης παλαίμαχοι διεθνής μπασκετμπολίστες κ. Νίκος Σταυρόπουλος, Βασίλης Παραμανίδης, Γιώργος Μακαράς και Γιώργος Καλαϊτζής, ενώ την όλη εκδήλωση συντόνισε ο Σερραίος δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασιάδης.

Μετά την βιβλιοπαρουσίαση ο κ. Σκουντής παραβρέθηκε στο Κλειστό του Ν. Σκοπού για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Τουρνουά και να καλύψει εκ μερους της CosmoteTV το τουρνουά εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες αλλά και την ικανοποίηση του για την διοργάνωση.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr