Μπουτάκογλου: «Να παίξουμε σωστό μπάσκετ»

Μπουτάκογλου: «Να παίξουμε σωστό μπάσκετ»

Με οδηγό την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Δράμας (102-44, 2/12/2017), το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει το Σάββατο στη γειτονική πόλη για να κάνει το διπλό.

Χορτομάρης Στέλιος (τραυματίας), Γιαννούλης (στρατευμένος) και Μποζουτσίδης (επαγγελματικοί λόγοι) θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των: Ασημάκη (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Δεληγιάννη (θλάση) και Γιαβρόπουλου.

Για τη συνάντηση του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. με τον Απόλλωνα Δράμας ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Μπουτάκογλου δήλωσε τα εξής: «Φαινομενικά ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι εύκολος, αλλά όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως της βαθμολογικής τους θέση προσπαθούν για το καλύτερο στο γήπεδο. Εμείς θα πάμε το Σάββατο στη Δράμα με διπλό στόχο, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr