Με φόρα ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Εκκαθάριση της ΠΑΕ, Βόλει Γυναικων & Τμήμα δρομέων υγείας!

Με φόρα ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Εκκαθάριση της ΠΑΕ, Βόλει Γυναικων & Τμήμα δρομέων υγείας!

Η νέα διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, που έχει στην προεδρία της, τον Τάσο Παναγιώτου, περίπου δυο μήνες, κινείται μεθοδικά, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, σε σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν τον λαοφιλέστερο σύλλογο, του νομού Σερρών. Μετά το χθεσινό ΔΣ, έγιναν πράξη, τα όσα ανεπίσημα ακούγονταν τον τελευταίο καιρό, για δυναμική παρέμβαση του Ερασιτέχνη, στην δημιουργία νέων τμημάτων, εφόσον υπήρχε διάθεση απο νέους παράγοντες, συν την αποφασιστικότητα μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα,  για να επέλθει η νομιμότητα, μέσω της εκκαθάρισης στην προηγούμενη Ανώνυμη εταιρεία  «Πανσερραϊκός 1964 Π.Α.Ε.»

Ετσι με βάση τις αποφάσεις της τελευταία συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Τετάρτη 15/5) ιδρύεται Τμήμα πετοσφαίρισης Γυναικών και Τμήμα δρομέων υγείας (μεγάλων αποστάσεων), ενω προχωρά κανονικά η διαδικασία εκκαθάρισης, με ονόματα και ημερομηνίες, ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να μπορέσει να είναι έτοιμο νομικά, όποτε χρειαστεί να αλλάξει κατηγορία.

Μεταξύ άλλων το «SSN», αλίευσε, οτι συζητήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες της μπασκετικής συνεργασίας, μεταξύ Πανσερραϊκού BC και ΑΕ Σερρών, με τις δυο ομάδες, να έχουν αμφίπλευρα κέρδη, δυναμωνοντας σημαντικά, αφού το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΣ θα κατέβει κανονικά στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ του χρόνου.

Επίσης, έχουμε την πληροφόρηση για ένα σημαντικό θέμα που άφορα και τον Πανσερραϊκό και έχει να κάνει με τον φακελο για το ημιτελές κολυμβητήριο της ομόνοιας, όπου οι τελικές αποφάσεις της πολιτείας μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και το πρόγραμμα Φιλόδημος, θα παρθούν πριν εκπνεύσει ο Μάιος…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός αναφέρει:

Στην συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω ζητήματα:

  1. Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.

  2. Αποφασίστηκε η δημιουργία νέου αθλητικού τμήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών.

  3. Αποφασίστηκε η δημιουργία τμήματος δρομέων Υγείας που περιλαμβάνει δρόμους μεγάλων αποστάσεων, υπεραποστάσεων και δρομικών γεγονότων Υγείας Λαϊκού-Μαζικού αθλητισμού.

  4. Εγκρίθηκε η συνεργασία των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΕ Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr