Το 4ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών βρισκέται ξανά στις Σέρρες!!

Το 4ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών βρισκέται ξανά στις Σέρρες!!

Περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές από την Ελλάδα  και από δεκαπέντε χώρες από όλο τον κόσμο θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών που θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά το τριήμερο 10, 11 και 12 Μαΐου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Τους αγώνες που αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλοι των πολεμικών τεχνών συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, ο ΟΠΑΚΠΑ, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, ο αθλητικός σύλλογος Δίας Σερρών και ο γυμναστικός σύλλογος Ερμής Ηράκλειας.

«Είναι ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη των Σερρών διότι δημιουργείται μια μεγάλη πολιτιστική και τουριστική κίνηση η οποία συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου ενώ με τη διοργάνωση στην πόλη των Σερρών δίνουμε μια ξεχωριστή αίγλη για τις πολεμικές τέχνες» είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Θωμάς Σμιάρης υπογραμμίζοντας ότι η ομοσπονδία έχει βγάλει κι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με τις ομορφιές του Νομού Σερρών.

Οι δύο προπονητές των Σερραϊκών συλλόγων, Γιάννης Καλαϊτζής και Κώστας Βλαχάκης ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που εμπιστεύεται αυτή τη διοργάνωση στην πόλη των Σερρών αλλά και τους Πέτρο Αγγελίδη και Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη που την στηρίζουν εδώ και πέντε χρόνια.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές από 5 έως 40 ετών που θα διαγωνιστούν σε 10 διαφορετικά αθλήματα πολεμικών τεχνών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr