Η mvpublications σας υποδέχεται στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η mvpublications σας υποδέχεται στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

H 16η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) που διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Μαΐου στις εγκαταστάσεις ΔΕΘ – HELEXPO, συνδυάζει τη φιλαναγνωσία και την αγάπη για τη λογοτεχνία με παρεμβάσεις για μερικά από τα πιο κρίσιμα ζητήματα του σύγχρονου κοινωνικοπολιτικού βίου, ανοίγοντας ενδιαφέροντες διαλόγους, θέτοντας σημαντικά ερωτήματα, διερευνώντας επίκαιρα ζητήματα, φωτίζοντας, ενίοτε, αθέατες πτυχές της τρέχουσας επικαιρότητας και συγκυρίας.

Η κορυφαία εκδοτική προσπάθεια για την σπορ ανθολογία στην χώρα μας η MVPublications σας περιμένει με δικό της ξεχωριστό stand (108) στο περίπτερο 13, στην ΔΕΘ! Ο γνωστός δημοσιογράφος με το σοφιστικέ ύφος, Θανάσης Ασπρούλιας, σας περιμένει, για να σας ξεναγήσει στις απόκρυφες στιγμές του Jordan, του Kobe ή του Γιόχαν Κρόιφ, μέσα απο τις αυτοβιογραφίες τους.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK

https://www.mvpublications.gr/

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr