3η καλύτερη αθλήτρια(Κ23) στην Ελλάδα η Σερραία Θεοδώρα Αραμπατζή!

3η καλύτερη αθλήτρια(Κ23) στην Ελλάδα η Σερραία Θεοδώρα Αραμπατζή!

Μια Σερραία αθλήτρια, η Θεοδώρα Αραμπατζή, αναδείχθηκε τρίτη καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ελλάδα στην κατηγορία γυναικών Κ23 βάσει της ψηφοφορίας που διοργάνωσε η ομοσπονδία του στίβου μέσω της ιστοσελίδας της για τους κορυφαίους της χρονιάς.

Η αθλήτρια του ακοντισμού που αναδείχθηκε και ανήκει στον Γ.Σ. Σέρρες 93 είχε μια καταπληκτική χρονιά (την καλύτερη μέχρι τώρα στην καριέρα της), πήρε μέρος στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη στην Πολωνία καταλαμβάνοντας την 13η θέση (είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα με την πρώτη της βολή με 52.90μ. ενώ το όριο είναι 52.50μ.) και… σάρωσε στα εντός συνόρων Πρωταθλήματα με την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο νέων Α/Γ της Λάρισας και 2η θέση στο Πανελλήνιο Α/Γ της Πάτρας κάνοντας ατομικό ρεκόρ σε κάθε αγώνα.

Οι άνθρωποι του στίβου βλέπουν στο πρόσωπο της Θεοδώρας Αραμπατζή, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ακοντισμού στην Ελλάδα, την αθλήτρια που θα φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρας μας.

 

πηγή:www.ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr