3η θέση στο πρωτάθλημα MTB Β.Ελλάδος για τον ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS!

3η θέση στο πρωτάθλημα MTB Β.Ελλάδος για τον ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS!

Καθώς μπήκε η άνοιξη οι υποχρεώσεις του Σερραϊκού Ποδηλατικού Συλλόγου ΜΑΧΗΤΗΣ-BIKE RIDERS αυξήθηκαν. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Σερραίοι αθλητές πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Β. Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ τεχνική πίστα που ήθελε ικανότητα, δεξιοτεχνία και αντοχή.

 

Αρχικά το Σάββατο 04/03, στην κατηγορία Μίνι-Μεγάλα, ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ κατετάγη 17ος ύστερα από πτώση.  Την Κυριακή 05/03 σειρά είχαν οι μεγάλοι. Αρχικά στην κατηγορία των ανδρών και με πολύ καλό χρόνο, κάνοντας και τους 6 γύρους του αγώνα ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ κατετάγη 3ος ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών! Στην ίδια κατηγορία ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ κατετάγη 11ος . Στους Μάστερ στην κατηγορία 40+ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ύστερα από μηχανικά προβλήματα κατετάγη 7ος.  Πρωταθλητής στους Άνδρες αναδείχθηκε ο ΧΑΡΟΥΝ ΜΟΛΛΑ (ΠΣΚ ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ) και 2ος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (1000 ΔΕΝΤΡΑ)
Την ομάδα συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ο Έφορος Υλικού: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ και ο παλιός αθλητής του Συλλόγου ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΡΤΟΜΑΡΗΣ.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για την εμφάνισή τους σ’ έναν τόσο σημαντικό αγώνα όντας ακόμα η έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος για το 2017!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr