2×2 στο Κιλκίς για τις Μικτές Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Σερρών

2x2 στο Κιλκίς για τις Μικτές Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Σερρών

Με δύο νίκες στις αποσκευές της επέστρεψε από το Κιλκίς η αποστολή των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών με προπονητή τον Γιάννη Κόκκινο, καθώς τόσο οι Παίδες, όσο και οι Νέοι πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα του γειτονικού Νομού και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς η βροχή που έπεφτε ήταν κατά διαστήματα καταρρακτώδης.

Οι Παίδες ήταν εντυπωσιακοί και με εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν στο άνετο 0-6, έχοντας πολλές ακόμη ευκαιρίες, αλλά και τρία δοκάρια, για να δώσουν γιγαντιαίες διαστάσεις στο σκορ. Δύο γκολ πέτυχε ο Κυριαζίδης, δύο γκολ ο Πασχαλίδης και από ένα οι Τσιφούτης και Παπαδόπουλος.

Οι Παίδες…

Όσον αφορά τους Νέους(κεντρική φωτό) αυτοί δυσκολεύτηκαν περισσότερο, ωστόσο αν και με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Τζελέπη, χάρη σε γκολ του φορμαρισμένου Παναγιώτη Σιψή κέρδισαν με 0-1, με τον τερματοφύλακα Γκαϊδατζάκη να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
1. ΕΠΣ Δράμας 6 (16-0)
2. ΕΠΣ Σερρών 6 (11-2)
3. ΕΠΣ Χαλκιδικής 0 (2-10)
4. ΕΠΣ Κιλκίς 0 (0-17)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΩΝ
1. ΕΠΣ Σερρών 6 (3-1)
2. ΕΠΣ Δράμας 4 (5-1)
3. ΕΠΣ Κιλκίς 1 (1-2)
4. ΕΠΣ Χαλκιδικής 0 (1-6)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr