23/2 η κλήρωση για τον αντίπαλο της Μικτής Νέων στους “8”

23/2 η κλήρωση για τον αντίπαλο της Μικτής Νέων στους "8"

Η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Σερρών έκανε το καθήκον της και στην διαδικασία των πέναλτι την περασμένη εβδομάδα απέκλεισε την Φλώρινα και πήρε την πρόκριση για τους “8” και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή θα διενεργηθεί η κλήρωση της 3ης φάσης των Πρωταθλημάτων Παίδων και Νέων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, για να μάθει τον αντίπαλο της.

Μετά τους αγώνες της 2ης φάσης, στην κατηγορία Νέων έχουν προκριθεί αναλυτικά οι ΕΠΣ Αχαΐας, Ηρακλείου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Κυκλάδων, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Σερρών.

Θυμίζουμε πως στην 3η φάση η κλήρωση γίνεται χωρίς γεωγραφικά κριτήρια και οι ομάδες θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα. Στην 4η φάση, στα ημιτελικά, οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες που προκρίθηκαν θα συγκεντρωθούν σε Ε.Π.Σ. την οποία θα ορίσει η επιτροπή. Εκεί θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες (ημιτελικοί & τελικοί), καθώς και οι αγώνες για την 3η & 4η θέση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr