21 ΠΑΕ με περιορισμό μεταγραφών και έκτακτο ΔΣ στη SL2!

21 ΠΑΕ με περιορισμό μεταγραφών και έκτακτο ΔΣ στη SL2!

Στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τους τύπους, κάνουν καλά την δουλειά τους.

Σε μια διαλυμένη όμως διετία, λόγω του κορωνοϊού, θα έπρεπε οι επιτροπές της, να είναι ευέλικτες και επίκαιρες, φροντίζοντας κυρίως για το καλό του ποδοσφαίρου και των πρωταγωνιστών του.

Ας ελπίσουμε να τα λύσουν αυτά τα ταλαίπωρα ζητήματα, προς τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, η «ολιστική μελέτη» των FIFA-UEFA… που φέρνει δυσανεξία δυστυχώς, μέχρι τώρα, στους γραφειοκράτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο δια ταύτα

21 ΠΑΕ κομμένες… απο την Επιτροπή Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. και μόλις 7 απο τις 28 (εξαιρούνται για την ώρα οι οχτώ ομάδες της Γ΄Εθνικής με τις Β΄) με άδεια. Επίσης, όσες ομάδες προσέφυγαν (όπως ο Πανσερραϊκός) στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης, νόμιμα, δεν έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν νέα στοιχεία στον φάκελο τους, αφού αυτό απαγορεύεται από την Επιτροπή Αδειοδότησης της UEFA.

Το γιατί, σε μια τόσο δύσκολη χρονιά και με την δημιουργία νέου πρωταθλήματος, με 16+8 νέες ομάδες, κανείς δεν ξέρει.

Ο φάκελος του Πανσερραϊκού

Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε φυσικά τι είχε ο φάκελος κάθε ΠΑΕ και κρίθηκαν τα δικαιολογητικά σε 21 ομάδες ανεπαρκή. Για την Σερραϊκή ομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζήτημα ήταν το εκπρόθεσμο χαρτί της εκκαθάρισης, που αυτό αφορούσε όμως το κλείσιμο των αρμόδιων οργάνων, λόγω της πανδημίας και όχι η έλλειψη του. Αφού ο φάκελος ήταν πλήρης και δεν έλειπε το παραμικρό, ούτε υπήρξαν οφειλές προς αθλητές, προπονητές, συνεργάτες, τρίτους ή προς το Δημόσιο.

Όσο για το μετοχικό κεφάλαιο και την εγγυητική επιστολή, που πρέπει να καλυφθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και οι περισσότερες ΠΑΕ θα τα καλύψουν και θα συμμετέχουν κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα.

Για την μη αδειοδότηση, τον περιορισμό μεταγραφών και την ανεργία εκατοντάδων παικτών μεταξύ 25-35 τι γίνεται; Ενδιαφέρεται κανείς για τους αθλητές, που υποφέρουν εδω και 2 χρόνια με κλειστά γήπεδα; Ενδιαφέρεται κανείς για τις ομάδες που δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός σε ένα απο τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών;

Το έκτακτο ΔΣ

Αύριο Τετάρτη 21.7.2021 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 – Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης για την αδειοδότηση των ΠΑΕ.

Ήταν αίτημα πολλών ομάδων τόσο για τις μεταγραφές παικτών αλλά κυρίως για τις ανανεώσεις, που δεν πρόλαβαν, με τις αλλαγές ,να κάνουν έως τις 30/6.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 21.7.2021 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 – Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα ημερησίας διάταξης:

-Aδειοδότηση των ΠΑΕ».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr