Δεν τα κατάφερε ο Πανσερραϊκός BC στην Δράμα και αποκλείστηκε…

Δεν τα κατάφερε ο Πανσερραϊκός BC στην Δράμα και αποκλείστηκε...

Ο ΚΑΟΔ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανσερραϊκού στο σημερινό παιχνίδι για την Γ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και να τον αποκλείσει από τα ημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα του Πανσερραϊκού πραγματοποίησε μια πολύ μέτρια εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκε με 73-59 από τους γηπεδούχους που ήταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Καταλυτικό ρόλο στο να έρθει η ήττα – αποκλεισμός ήταν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν πάρα πολλούς πόντους με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.

Ο Πανσερραϊκός παρά τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ (ελλείψει και του Χατζηανδρέου) δεν άφησε τους γηπεδούχους να φύγουν στο σκορ με το ημίχρονο να κλείνει στο 36-30 για τους γηπεδούχους. Ωστόσο ο ΚΑΟΔ αύξησε σταδιακά την διαφορά στο δεύτερο μέρος με τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να βρει αντίδοτο και να γνωρίζει την ήττα με 73-59.

Μεγάλη ζημιά στην ομάδα του Φ.Κοκολιού προκάλεσε ο Μανιώτης με 21π. όπως και ο Μποβασιάνος με 18π. και πάρα πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Από τους κόκκινους ξεχώρισαν επιθετικά οι Παρχαρίδης (16π.) και Ιακωβίδης (14π.)

Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Φ.Κοκολιός όπως δήλωσε στο SSN:

Δεν ήμασταν καλοί σήμερα καθώς δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση στην άμυνα. Το παιχνίδι χάθηκε από την αδυναμία μας να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία να παίξουμε στο final 4. Συνεχίζουμε καθώς σε μια εβδομάδα από τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 20-18,36-30(16-12),52-41(16-11),73-59(21-18).

ΚΑΟΔ(Γρηγοριάδης): Τούπας 5(1),Μανιωτής 21(3),Γιάγκου 3(1),Παπαδόπουλος 4,Γιεδίκης,
Αμπελακιώτης 8,Τοσουνίδης 6,Ταχυρίδης 8,Μποβασιάνος 18(1),Τσαμπράς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κοκολιός): Αποστολίδης 2,Ιακωβίδης 14(3),Γεωργιανός 6,Πλατνάρης,
Φραγκούλης 3,Κοπίλης,Τσανάκας 3(1),Χατζηστεφάνου 10(1),Παρχαρίδης 16(3),Σταματόπουλος 3,
Γρίψιος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr