2 Φιλικά για τους Ικάρους, με Αριστοτέλη & Απόλλων Δράμας στο ΔΑΚ Σερρών

2 Φιλικά για τους Ικάρους, με Αριστοτέλη & Απόλλων Δράμας στο ΔΑΚ Σερρών

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων για την επομένη σεζόν, με σχεδόν ξεκάθαρο πλέον το τοπίο, ότι η Σερραϊκή ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική. Οι «καραμπόλες» δεν ευνόησαν τελικά τους «κυανοκίτρινους», που ήταν υποψήφιοι για άνοδο και σχεδόν έτοιμοι σε αυτό το ενδεχόμενο… αφού έλλειπε μόνο ένας έμπειρος ψήλος και ίσως ένας δεινός σκόρερ από την περιφέρεια, παρά τα όσα αστεία ακούγονται για το ροστερ της ομάδας σε ενδεχόμενη άνοδο στην Β΄ Εθνική.

                            

Για την Γ΄ Εθνική, οι Ίκαροι μοιάζουν πλήρης και ρίχνοντας μια ματιά στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, οι Σερραίοι θα είναι και από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Μια φιλοδοξία που έχουν οι περισσότεροι στο «κυανοκίτρινο στρατόπεδο» με μπροστάρη φυσικά τον ικανότατο coach  Στέργιο Ποργιόπουλο.

 

Το προσεχές  διήμερο οι Ίκαροι θα φιλοξενήσουν στις Σέρρες το Σαββάτο 17/9 στις 18:00 στο ΔΑΚ Σερρών τον Αριστοτέλη Φλώρινας, μια ομάδα που σκοπεύει στον πρωταθλητισμό στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ενώ την Κυριακή στις 16:00 και πάλι στο ΔΑΚ Σερρών, οι Ίκαροι, θα αγωνιστούν απέναντι στον Απόλλωνα Δράμας, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Α΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr