-2 για αντίπαλο των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής!

-2 για αντίπαλο των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής!

Με -2 βαθμούς θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο αντίπαλος των Ικάρων, Πιερικός/Αρχέλαος. Η ομάδα της Κατερίνης δήλωσε πως δε θα κατέβει στον αυριανό (13/9) νοκ-άουτ αγώνα για την Α’ Φάση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη και έτσι, πέραν του μηδενισμού σε αυτό το ματς, υφίσταται και ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος στον αγώνα ΣΦΚ Πιερικός Αρχ. – ΓΣ Χαρίλαος Τρικ. της 13/09/2017 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης με σκορ 20 – 0. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (άρθρο 11) το Σωματείο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που συμμετέχει της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr