2ος αγώνας δρόμου “Θυσίας” στα Κερδύλλια

2ος αγώνας δρόμου "Θυσίας" στα Κερδύλλια

Τον 2ο αγώνα δρόμου “Θυσίας” διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, λίγες ημέρες πριν την μαύρη επέτειο της 17 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1941 και της Μαζικής Εκτέλεσης 250 Κερδυλλιωτών και του Ολοκαυτώματος των Δυο Χωριών Άνω και Κάτω Κερδυλλίων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής , η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κερδυλίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:  ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000μ .

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 
Εκκίνηση από την πλατεία Νέων Κερδυλίων έως το μνημείο Πεσόντων (5ο χιλ.)και επιστροφή.
Χαρακτηριστικά διαδρομής και υψομετρικές διαφορές. 
Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο . Στην αφετηρία η υψομετρική διαφορά είναι 10 μ στο 1ο χιλ. 44 μ, στο 2ο χιλ. 60 μ, στο 3ο χιλ. 136 μ. στο 4ο χιλ. 206 μ στο 5ο χιλ. 297

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ 10:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές – τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ
Οι γεννηθέντες το έτος 2001 και μεγαλύτεροι.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 1000 μ. για μαθητές-τριες δημοτικών σχολείων με αφετηρία και τερματισμό την ίδια πλατεία και ώρα εκκίνησης στις 11:15.

ΕΠΑΘΛΑ: 
Στον πρώτο νικητή – τρια θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο & δίπλωμα.
Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: 
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο , Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.
Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και προκειμένου για μαθητές – τριες οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στα e-mail eassegas.anmth @gmail.com & sersegas@gmail.com ή στο fax 2321050818 της ΕΑΣ μέχρι την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και στον χώρο των αγώνων μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.
Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση .

Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟ-ΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. Ζορμπάς Σταύρος και ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοσης 2018 -2019.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Λιούμπας Ιωάννης Μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ 6974649160.
Ζορμπάς Σταύρος Τεχνικός σύμβουλος 6947600430.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr