18 και σήμερα… για το ματς της χρονιάς στις Σέρρες!

18 και σήμερα… για το ματς της χρονιάς στις Σέρρες!

Είναι λίγες οι φορές, που ένας μπασκετικός αγώνας σε τούτη εδώ την πόλη έχει τόση μεγάλη σημασία, που να επιτρέπει έναν μικρό… ξεσηκωμό κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο αγώνας της 20ης Μαΐου των Ικάρων με την Καβάλα, στο ΔΑΚ Σερρών δεν μοιάζει απλά σημαντικός και κρίσιμος… αλλά είναι! Πάνε άλλωστε 7 χρόνια, από το ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ, τον Μάρτη του 2011 και 4 χρόνια από τον Μάη του 2014 και το ντέρμπι με τον Λαγκάδα, ώστε το κλειστό της Κοιλάδας, να φιλοξενήσει ένα super-game με πρωταγωνιστή πάλι μια ομάδα… τους Ικάρους!

Την 20η Μαΐου θα διεξαχθεί ένας πραγματικός τελικός, που στο τέλος της ημέρας ο νικητής τα παίρνει όλα και ο χαμένος… ενδεχομένως, τίποτα. Τι έχει συμβεί άραγε φέτος στην πόλη, σε αθλητικό πλαίσιο, για να επισκιάσει ένα τέτοιο ματς, με δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής στο μπάσκετ; Η απάντηση εύκολη: Τίποτα. Δυο είναι οι ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει την φετινή χρονιά στον Σερραϊκό αθλητισμό, oι Ίκαροι στο μπάσκετ και το Παραλίμνιο στο ποδόσφαιρο.

Η συμπαθέστατη και δυνατή ομάδα του Απόλλωνα, δίνει αυτές τις ημέρες την δική της μάχη για άνοδο στην Β΄ Εθνική μέσω των play off και ελπίζουμε να έχουμε και εδώ κάποιο super-game, ενώ οι Ίκαροι αν όλα πάνε όπως πρέπει (αντιμετωπίζει 2 ουραγούς)… σε τρεις εβδομάδες, θα έχουμε το ματς της χρονιάς για τον Σερραϊκό αθλητισμό κόντρα στην Καβάλα!

Στο ’’SSN’’ δεν τρέφουμε αυταπάτες… ούτε περιμένουμε τώρα να μετρηθούμε, απέναντι σε μια πρόκληση και μια μεγάλη επιτυχία που έρχεται για το Σερραϊκό μπάσκετ, όπως η άνοδος των Ικάρων στην Α2. Αγάπη περιμένουμε να δούμε, υποστήριξη και εμπιστοσύνη σε κάτι υγιές, από όλους εκείνους που βαυκαλίζονται το καλό του Σερραϊκού αθλητισμού. Το δικό μας σλόγκαν άλλωστε… «Τα πάντα για τον Σερραϊκό Αθλητισμό» το εφαρμόζουμε πιστά από το 2011 και είμαστε μαζί στα καλά και τα κακά… τα δικά σας λόγια περιμένουμε για επαλήθευση. Ιδού η ευκαιρία, 20 Μαΐου 2018.


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr