16/8 η “πρώτη” του Πανσερραϊκού – Συσκέψεις για το στήσιμο της ομάδας

16/8 η "πρώτη" του Πανσερραϊκού - Συσκέψεις για το στήσιμο της ομάδας

Μετά το διοικητικό οργανόγραμμα που γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα για τον Πανσερραϊκό, βάζοντας σε μία νέα εποχή την ομάδα και δίνοντας στους φιλάθλους μία ελπίδα για το μέλλον, μετά τα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα, τα “λιοντάρια” καλούνται να… τρέξουν έτσι ώστε να οργανώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου αυτό να παρουσιαστεί πανέτοιμο για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Όπως έγινε γνωστό η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει στις 16 Αυγούστου, οπότε άπαντες έχουν περίπου μία εβδομάδα προκειμένου να οργανωθούν και να δούνε την ομάδα να πατάει στο γήπεδο με το όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Για αυτό το λόγο από την Τρίτη κιόλας ξεκίνησαν επαφές… επί επαφών μεταξύ του Νίκου Κατσαβάκη, του Σάκη Αναστασιάδη και όλων των υπολοίπων που θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην διαμόρφωση του ρόστερ και ήδη τα πρώτα ονόματα άρχισαν να κυκλοφορούν.

Το μήνυμα έτσι κι αλλιώς ήταν πως το μάτι θα πέσει πάνω στους Σερραίους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι και έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε αρκετά ονόματα νεαρών παικτών που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Γ΄ Εθνική να… φλερτάρουν με τα κόκκινα.

Μάλιστα την Τρίτη υπήρξε και επίσκεψη στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών σχετικά με τα δελτία των παικτών της Κ20, τα οποία θα πρέπει να επανεκδοθούν, την στιγμή που ο έφορος της ομάδας έχει επαφές και όσον αφορά τα γήπεδα τα οποία θα χρησιμοποιεί ο Πανσερραϊκός σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας η οποία και θα γίνει στις Σέρρες.

Ο Σάκης Αναστασιάδης άλλωστε βίωσε παρόμοιες καταστάσεις πέρυσι στον Ηρακλή όταν έχτιζε την ομάδα από το… μηδέν και δείχνει έτοιμος να το κάνει και πάλι.

Θυμίζουμε επίσης πως ο Πανσερραϊκός ως ομάδα της Γ΄ Εθνικής θα συμμετάσχει στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Σ, οπότε θα κληθεί να δώσει το πρώτο του επίσημο ματς την 2η αγωνιστική, δηλαδή στις 1-2/9 σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινά στις 23/9.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr