15 χρόνια Πανελλήνια λέσχη φίλων Manchester UTD με Σερραϊκή υπογραφή!Γίνε μέλος ΤΩΡΑ!

15 χρόνια Πανελλήνια λέσχη φίλων Manchester UTD με Σερραϊκή υπογραφή!Γίνε μέλος ΤΩΡΑ!

Η αγάπη του Σερραίου Γιάννη Καμπούρη για τη MANCHESTER UNITED υπήρχε εδώ και χρόνια. Το όνειρο για την δημιουργία της πανελλήνιας λέσχης φίλων της MANCHESTER UNITED ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2005, μαζί με πολλούς φίλους των «κόκκινων διαβόλων» απο όλη την Ελλάδα. Πλέον το club κλείνει 15 χρόνια λειτουργίας και επιθυμεί να εγγράψει νέα μέλη και φυσικά να ανανεώσει τα παλιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ανανεώσεις 2019/2020 ξεκίνησαν και για να κάνουμε νέο ρεκόρ μελών Θέλουμε την στήριξη σας όπως εδώ και τόσα χρόνια. Συμπληρώνοντας 15 χρόνια λειτουργίας ή Πανελλήνια λέσχη, θα δώσει σε κάθε μέλος με την εγγραφή του, συλλεκτικό μπλουζάκι με το όνομα σας. Συν την κασετίνα πολυτελείας από την Αγγλία.
Hellenic Supporters Club est 2005 Thessaloniki Hellas
www.manutdhellas.gr
2310.850508
6944.502554

Το HELLENIC SUPPORTERS CLUB που βρίσκεται εντός του United Sports Store στην οδό Βασ.Όλγας 129 και είναι ανοικτό για όλους τους φίλους της θρυλικής MANCHESTER UNITED καθημερινά και κάθε φορά που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα όλα τα μέλη μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες της MANCHESTER UNITED ενώ συχνές είναι και οι συγκεντρώσεις σε μέρες εκτός αγώνων με σκοπό την ανάπτυξη σκέψεων γύρω από την μια και μοναδική MANCHESTER UNITED.

Παροχές:

Το Hellenic Supporters Club παρέχει σε κάθε μέλος του club τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά, όποιον αγώνα της Manchester United επιθυμεί, είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club, είτε μεμονωμένα. H λέσχη, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.manutdhellas.gr

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr