Έκοψαν την πίτα τους οι Ίκαροι

Έκοψαν την πίτα τους οι Ίκαροι

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκδήλωση στο ΔΑΚ Σερρών της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου. Όλοι οι αθλητές των ακαδημιών, φορώντας τις συλλεκτικές φούτερ υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, που φροντίζει τα παιδιά με αυτισμό, μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους, τίμησαν τους «κυανοκίτρινους», που κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο των Σερρών.

Από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00, η οικογένεια των Ικάρων έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύονται 32 χρόνια, στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Τα μέλη των ακαδημιών, άρτια οργανωμένα, από τον Παναγιώτη Σπανό και το τεχνικό staff ανά ηλικία, πρόσφεραν θέαμα μέσα από αγώνες επίδειξης και δεξιοτεχνίας, ενώ διαγωνίστηκαν, με έπαθλα τα πλούσια δώρα των χορηγών.

Οι Ίκαροι πάντα πρωτοπόροι και αρωγοί στην κοινωνική μέριμνα, φρόντισαν να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, που παρέχει σημαντικό έργο στις οικογένειες των παιδιών με αυτισμό του νομού Σερρών. Συμβολικά δόθηκε και ένα συλλεκτικό φούτερ των ακαδημιών του συλλόγου, από τον πρόεδρο Άρη Αθανασιάδη, προς τα μέλη της «Ηλιαχτιδας» μέσα σε κλίμα ευφορίας και συγκίνησης.

Οι Ίκαροι συνέχισαν με αυτή την εκδήλωση, μια παράδοση ετών, τιμώντας την πλούσια «κυανοκίτρινη» ιστορία, στην Σερραϊκή καλαθοσφαίριση. Εκτός από τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας και της εκκλησίας οι: Κκ. Τζελέπης Μιχαήλ Βουλευτής Σερρών ΠΑΣΟΚ, Αγγελίδης Πέτρος Δήμαρχος Σερραίων, Αραμπατζής Θεόδωρος πρόεδρος ΔΣ Δήμου Σερρών, Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών & Νιγρίτης, που διάβασε ευχή για την καλή πορεία της ομάδας των Ικάρων.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν και βραβεύσεις προς όλους του χορηγούς τον Ικάρων που αποτελούν τους πολυτιμούς αρωγούς των «κυανοκίτρινων» σε όλα τα τμήματα.

Το φλουρί της πίτας των Ικάρων, «έπεσε» στον αθλητικό οργανισμό δήμου Σερρών και τον κύριο Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ, που φρόντισε για την τοποθέτηση του νέου σύγχρονου πίνακα του ΔΑΚ Σερρών.

Επικεφαλής για την οργάνωση των εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Παναγιώτης Σπανός, την παρουσίαση διεύθυνε ο  δημοσιογράφος και υπέυθυνος επικοινωνίας του συλλογου Κώστας Γκουντούλας, ενώ την γενική εποπτεία είχαν ο Πρόεδρος της ομάδας Άρης Αθανασιάδης, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Παναγιώτου, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δεσποτίδης και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας μαζί το τεχνικό επιτελείο και τους Στέργιο Ποργιόπουλο και Ηλία Νικολαΐδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr