Χωρίς εκπλήξεις η στελέχωση του staff των Ικάρων σε ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα

Χωρίς εκπλήξεις η στελέχωση του staff των Ικάρων σε ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα

Οι Ίκαροι συνέχισαν για 2η μέρα σερί, τις ανακοινώσεις που αφορούν τα βασικά θέματα του συλλόγου, όπως η στελέχωση του ρόστερ, το προπονητικό επιτελείο όλων των αγωνιστικών τμημάτων καθώς και τους προπονητές των «Κυανοκίτρινων Ακαδημιών», που αποτελούν τις δημοφιλέστερες και πολυπληθέστερες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στο νομό Σερρών.

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι, στα πρόσωπα που θα αναλάβουν τον σημαντικό ρόλο να διαπαιδαγωγήσουν και να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Αλλαγές υπάρχουν μόνο στις θέσεις, όπου τα πρόσωπα αποχώρησαν, όπως στο αντρικό και το εφηβικό τμήμα, όπου μετά την αποχώρηση του Στέργιου Ποργιόπουλου ανέλαβε ο Κώστας Σίσκος και στα δυο τμήματα. Μάλιστα ανέλαβε και τον αγωνιστικό σχεδιασμό όλων των ομάδων που θα κατέβουν στα πρωταθλήματα με την «κυανοκίτρινη» φανέλα, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Σπανό που θα συνεχίσει στο πόστο του, ως υπεύθυνος ακαδημιών. Αυτή η κοινή γραμμή, δείχνει την αλληλεξάρτηση των τμημάτων από τους παμπαίδες μέχρι και τους άντρες, ώστε τα παιδιά ανεβαίνοντας ηλικιακό κλιμάκιο χρόνο με τον χρόνο ή ανάλογα με την εξέλιξη τους, να έχουν ίδια μπασκετική φιλοσοφία.

Αποχώρησε ο Γιάννης Αρχοντίδης που επιμελείται τις ακαδημίες του Λεύκωνα και θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δυο ομάδων, όπως και ο Πέτρος Γρίψιος, που μεταγράφηκε στην Κέρκυρα. Αντίθετα, ενεργό προπονητικό ρόλο απέκτησαν ο Γιάννης Κακιούζης που με την εμπειρία του στον χώρο του μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, θα βοηθήσει αρκετά τους νεαρούς αθλητές, όπως και ο Θοδωρής Δαλαγκόζης, που πάρα το νεαρό της ηλικίας του, είναι αριστούχος του ΤΕΦΑΑ Σερρών και ένας οξυδερκής νους με τρομερή αγάπη για τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Σέρρες, 24 Αυγούστου 2018

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο όλων των αγωνιστικών τμημάτων για την σεζόν 2018-2019, καθώς και τους προπονητές των «Κυανοκίτρινων Ακαδημιών» του συλλόγου.

Αντρική ομάδα: Κώστας Σίσκος

Εφηβική ομάδα: Κώστας Σίσκος

Παιδική ομάδα: Πασχάλης Ρούλης

Τμήμα Παμπαίδων: Γιώργος Οικονόμου, Νίκος Κηρύκος, Πασχάλης Ρούλης

Τμήμα Νεανίδων: Νίκος Κηρύκος

Τμήμα Κορασίδων: Νίκος Κηρύκος

Υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας Κώστας Σίσκος σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Παναγιώτη Σπανό.

Στις «κυανοκίτρινες» ακαδημίες, προπονητές είναι οι: Παναγιώτης Σπανός, Νίκος Κηρύκος, Γιώργος Οικονόμου, Γιάννης Κακιούζης, Θοδωρής Δαλαγκόζης και Θωμάς Γκούτζιας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr