0-0 Με καλή εμφάνιση στο φιλικό με την Καβάλα ο Πανσερραϊκός!

0-0 Με καλή εμφάνιση στο φιλικό με την Καβάλα ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός τέσταρε τις δυνάμεις του και την ετοιμότητα του, στο φιλικό με τον ΑΟΚ στο Κοκκινόχωμα, παίζοντας με ομάδα Football League και έδειξε οτι η φετινή ομάδα έχει φτιαχνεί για παραπάνω πράγματα…απο τον αυτοσκοπό της ανόδου, την κατάκτηση του κυπελλου της ΕΠΣΣ και την καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, που ήδη έχει προχωρήσει 2 φάσεις.

Αμυντικά ο  Νίκος Νεντίδης, ζητήσε σοβαρότητα απο τους παίκτες του και αποφυγεί των ίδιων λαθών που έγιναν στα γκολ απο Ορφέα και Καρίτσα. Για τον λόγο αυτό κράτησε μέχρι το φινάλε απαράλλαχτη την αμυντική τριάδα…Τεντζέρη-Κασμερίδη-Γιανναράκη που αγωνίστηκαν πρώτη φορα μαζί. Επισής έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν λεπτό στα επίσημα ματς, όπως ο Κύπριος Πεκρής.

Άπαντες αποχώρησαν απο το Κοκκινόχωμα ευχαριστημένοι με την ισοπαλλία 0-0, ενώ και επιθετικά στις αντεπιθέσεις ο Πανσερραϊκός βρήκε λύσεις αλλα όχι αποτέλεσματικότητα στο να σκοράρει.

Η αρχική σύνθεση:
Τεντζέρης,Αποστολόπουλος, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης,Πεκρης, Τριανταφύλλου Κ., Σοφιανός Obosu, Γκούρτσας, Πέτρου. Αγωνίστηκαν επίσης οι:Καστριτσέας, Ψάλτης, Πολύζος, Σαρέγκος, Παπαβασιλείου, Ζιωγάς, Μπίλης, Κιουσεκτσίδης.

´Προπονήθηκαν για διάφορους λόγους οι Πτηνόπουλος, Καλί, Μασκανάκης, Τριανταφύλλου Θ. Πούλιος.

Επόμενο φιλικό με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr