spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Χρωστάει…μια μεγάλη νίκη ο Πανσερραϊκός! Ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΛ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός την φετινή σεζόν, δεν έχει προσφέρει μια μεγάλη νίκη στον κόσμο του και στον οργανισμό του! Η Σερραϊκή ομάδα, έχει καταφέρει να παρουσιάσει πολλές και καλές εμφανίσεις, όσο ήταν ο Ζεράρ Σαραγόσα στον πάγκο, χωρίς όμως να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο, που θα έδινε την απαραίτητη ώθηση για μια σταθερή συνέχεια. Αυτό ήταν και το τίμημα που πλήρωσε…με την φυγή του ο Ισπανός.

Απο την εκκίνηση του 2022, τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα δύσκολα, αφού η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά παραμονής, με το καλό ποδόσφαιρο να απουσιάζει και κύριο μέλημα του Άγγελου Διγκόζη, να είναι η ουσία των βαθμών και ο Πανσερραϊκός να σωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Με μόλις μια νίκη όμως, σε 11 ματς και χωρίς καλό ποδόσφαιρο, τα πράγματα ζορίζουν.

Σήμερα μετά απο μια ήρεμη εβδομάδα χωρίς παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ο Πανσερραϊκός ίσως έχει μια ευκαιρία, απέναντι στην «πληγωμένη» ψυχολογικά ΑΕΛ, να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο. Οι «βυσσινί» βρίσκονται 6 βαθμούς πίσω απο την Βέροια και μπορούν φυσικά να φτάσουν την κορυφή, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Η έδρα του Πανσερραϊκού, πάντα ζορίζει τους Λαρισαίους και τα «Λιοντάρια» έχουν ποιοτικό ρόστερ! Έαν η ομαδικότητα αποδώσει, ενδεχομένως στο τέλος της ημέρας να έρθει μια μεγάλη νίκη, που ίσως δώσει το έναυσμα για να πάρει η ομάδα τις νίκες που πρέπει και παραμείνει στην κατηγορία!

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Γιαννακίδης, Κατσίκας, Φουάσης, Ντανιελιάν, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Κεφαλάς, Πίντο, Έππας, Μασκανάκης, Στίνα, Ανάκογλου, Κρητικός, Μαρκιόνι, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Σοφιανός.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img