spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

«Χρυσή» ισοπαλία…δίκαιη παραμονή για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός τα κατάφερε!

Ο βασικός στόχος της Σερραϊκής ομάδας απο τον Μάρτιο και μέτα επιτεύχθηκε, με την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, έχοντας ως επικεφαλής για ακόμα ένα φινάλε τον Γιάννη Γκιόκα, να σώζουν την παρτίδα στο τέλος και η Σερραϊκή ομάδα να καταφέρνει να παραμείνει στην Super League 2, μετά απο μια σκληρή αγωνιστικά και επίπονη ψυχολογικά χρονιά!

Η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου, δεν έχει τόση σημασία, αφού και η ισοπαλία, ήταν πολύτιμη, κόντρα σε μια καλή ομάδα, που έπαιξε ακέραια, χωρίς να έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Οι «κόκκινοι» είχαν ένα μεγάλο πρέπει, απο την στιγμή, που αποπροσανατολίστηκαν στο πρωτάθλημα αλλα τα κατάφεραν, πέρα για πέρα άξια και δίκαια!

Η διοίκηση των «λιονταριών» στάθηκε για ακόμη μια σεζόν κοντά στην ομάδα και της πιστώνετε στον μεγαλύτερο βαθμό, αυτή η παραμονή, στην επιστροφή του Πανσερραϊκού στην SL2 μετά απο 3 χρόνια.

Η σωτηρία ήταν επιτακτική!

Ο Πανσερραϊκός, πρέπει να μείνει εντός πλάνου, συνεχίζοντας ως γκρουπ, στην δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας και ως οργανισμός, στην περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών: σε επίπεδο ακαδημιών, προπονητικών εγκαταστάσεων και φυσικά στον εκσυγχρονισμό επιτέλους, απο τον Δήμο Σερρών, του δημοτικού γηπέδου…

Η ομάδα έμεινε δίκαια στην κατηγορία, αποδεικνύοντας οτι υπήρχαν χειρότερες ομάδες για να υποβιβαστούν, σε ένα άδικο πρωτάθλημα, βάσει όσων συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων και έχει μεγάλη ευθύνη η διοργανώτρια αρχή.

Πανσερραϊκός είσαι!

Τα κεφάλια μέσα απο σήμερα κιόλας, αφού η σημερινή ικανοποίηση, επιβεβαίωσε μόνο το αυτονόητο και δεν δίνει επουδενί το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Ο Πανσερραϊκός ήδη γυρίζει σελίδα και απο αύριο κοιτάζει την επόμενη μέρα, που τον βρίσκει πιο έμπειρο και σκληραγωγημένο…σε μια περίεργη (ευγενικά) κατηγορία!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img