spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Χριστοδούλου: “Ευλογημένος που επέστρεψα στο 100%, να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής μεγάλης νίκης του Πανσερραϊκού και της αναρρίχησης του στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο σέντερ των “κόκκινων” Νίκος Χριστοδούλου επέστρεψε στην δράση μετά από 91 (!) ημέρες και ήταν στα καλύτερα του.

Στις δηλώσεις του στο SSN στάθηκε στην σκληρή δουλειά που έγινε στην διακοπή και την χαρά που νιώθει ο ίδιος προσωπικά που βοηθάει και πάλι την ομάδα του.

Αναλυτικά…

Πως αισθάνεσαι που επέστρεψες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και βοήθησες σημαντικά στο να έρθει μια μεγάλη νίκη σαν αυτή;

Αισθάνομαι ευλογημένος που μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο καταφέρνω να επιστρέψω στο 100%. Όσο για το παιχνίδι το περίμενα όσο τίποτα καθώς είχα να αγωνιστώ 91 ημέρες. Η νίκη ήρθε μέσα από το σύνολο ο καθένας έκανε την δουλειά του στο γήπεδο και για αυτό πετύχαμε μια τέτοια νίκη.

Πιστεύεις ότι με τέτοια αμυντική προσπάθεια όπως στο β μέρος, μπορείτε να αλλάξατε πλήρως την γενικότερη εικόνα σας και να ανεβείτε στον βαθμολογικό πίνακα;

Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε την καλή δουλειά στις προπονήσεις ακολουθήσουμε τις οδηγίες του coach Μασλαρινού και εμπιστευτούμε ακόμη παραπάνω ο ένας τον άλλο τότε η εικόνα μας στον δεύτερο γύρο θα είναι τελείως διαφορετική και θα έχει ως αποτέλεσμα την αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Η δουλειά της διακοπής φάνηκε και το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε. Τι αλλάζει αυτή η νίκη και πως προσεγγίζετε σαν ομάδα την συνέχεια του πρωταθλήματος;

Γενικά δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτό το διάστημα και νομίζω φάνηκε η αλλαγή μας μέσα στο γήπεδο. Με την νίκη αυτή η ομάδα παίρνει ψυχολογία πιστεύουμε παραπάνω στους εαυτούς μας. Η προσέγγιση μας μένει ίδια από την αρχή του πρωταθλήματος Κυριακή με Κυριακή να δίνουμε το 100% για να έχουμε μια αξιοπρεπής πορεία.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img