spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Χαρίτογλου: “Προσήλωση στο πλάνο και σωστές επιλογές στο τέλος μας έδωσαν την μεγάλη νίκη” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Λίγο μετά την μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού στην Ξάνθη επί του Λεύκιππου, ο shooting guard των “λιονταριών” Νίκος Χαρίτογλου μιλάει στο SSN και αναλύει το σπουδαίο διπλό και την ψυχολογία που έχει αποκτήσει πλέον η ομάδα του.

Αναλυτικά… 

Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία. Που κρίθηκε το παιχνίδι κατά την άποψη σου;

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τεταρτη περίοδο όπου καταφέραμε και μείναμε συγκεντρωμένοι παρόλο που ήμασταν πίσω στο σκορ και στα τελευταία 2 λεπτά βγάλαμε άμυνες και στην επίθεση είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε τις σωστές αποφάσεις.

Ο Πανσερραϊκός μετράει πλέον 3/3 και έχει σημαντικά ανοδική πορεία ιδίως στον β γύρο.. Που οφείλεται αυτό;

Η πορεία μας στο β γύρο οφείλεται στο γεγονός ότι στην διακοπή των Χριστουγέννων η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, προσθέσαμε πράγματα στο παιχνίδι, βρήκαμε τους αυτοματισμούς μας και μετά από κάποιες νίκες που πετύχαμε η ομάδα πήρε και ψυχολογία.

Πλέον στην εξίσωση του παιχνιδιού έχουν μπει πολλοί παίχτες, κάτι που δείχνει το βάθος στην ομάδα. Ένα σχόλιο για αυτό..

Η ομάδα μας έχει βάθος καθώς αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες που ο καθένας ξεχωριστά είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και ειναι κάθε φορά έτοιμος να μπει μέσα στο γήπεδο και να τα δώσει όλα.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img