spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Χαμόγελα στον Πανσερραϊκό! 2 σίγουροι για άνοδο και ίσως +1 στην Super League!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΕΠΟ ψήφισε την απευθείας άνοδο δύο ομάδων στη Super League, απο την SL2 και τον υποβιβασμό άλλων δύο από την πρώτη κατηγορία. Πιθανότατα θα υπάρχει μπαράζ και για ακόμα μια θέση.

Νέα δεδομένα στη Super League με βάση τη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Κάτι που είχε ζητηθεί κι επίσημα απο το τελευταίο συμβούλιο της λίγκας και κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ, με το κλίμα…να είναι θετικό, επιβεβαιώθηκε απόψε κι επίσημα, δίνοντας την ικανοποίηση στις ομάδες της β’ κατηγορίας!

Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές που θα έρθουν στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου, δύο ομάδες από την Super League 2 θα ανεβαίνουν απευθείας. Αντίθετα ο 13ος και 14ος από την Super League θα υποβιβάζεται. Παράλληλα υπάρχει πιθανότητα ο 12ος του πρωταθλήματος να παίζει αγώνα μπαράζ με μια ομάδα από την Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

H Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκ νέου προκειμένου να λάβει αποφάσεις αναφορικά με τις εισηγήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις.

· Επικύρωσε με ψήφους 11 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας να ορισθεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους ο κ. Στέφεν Μπένετ. Νωρίτερα, η Ε.Ε.Π. έκανε δεκτή με ψήφους 8 υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά την εισήγηση του προέδρου της και προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου για ορισμό του κ. Μπένετ ως προέδρου της ΚΕΔ.

· Σε σχέση με την άνοδο και τον υποβιβασμό στις Super League 1 και Super League 2 για την περίοδο 2022-2023, η Ε.Ε. αποφάσισε με ψήφους 9 υπέρ, 5 κατά ότι από την SL1 θα υποβιβάζονται δύο ομάδες και από τη SL2 θα ανεβαίνουν δύο ομάδες, οι πρωταθλήτριες των δύο ομίλων.

Η πρόταση των παραγόντων της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου, ήταν να μπορεί και τρίτη ομάδα να διεκδικήσει την άνοδό της, με τον ο 12ο της Super League 2, να δώσει διπλό μπαράζ με ομάδα από την Super League και η λογική λέει πως θα είναι μια από τις δευτεραθλήτριες των δύο ομίλων, κάτι όμως, που απομένει να διευκρινιστεί.

Χαμόγελα στον Πανσερραϊκό!

Με το άκουσμα αυτής της είδησης στον Πανσερραϊκό, είναι φυσιολογικό να αισθάνονται καλύτερα, αφού μέχρι στιγμής τα «λιοντάρια» είναι η ομάδα που κινείται περισσότερο απο κάθε άλλο σύλλογο στον Βόρειο όμιλο της SL2. Το περσινό φιάσκο των πολλαπλών αγώνων μπαράζ, για να ανέβει μια και καταϊδρωμένη ομάδα στην πρώτη κατηγορία…δεν έπρεπε να επαναληφθεί, κάτι που τόνισε έντονα και ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού κ. Καζίας στην τελευταία συνεδρίαση της λίγκας. Η εισήγηση έπιασε τόπο και πλέον η Σερραϊκή ομάδα που έχει ξεκινήσει με ηρεμία και σχεδόν πλήρης στο ρόστερ, την προετοιμασία της, μπορεί να ονειρεύεται μια καλή σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους, που θα έχουν αντίκρισμα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img